![]() |
|
FENIX-ЗАСЕКОГАШ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 203204205206207 2116> |
Автор | ||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
кај при мене ти сама да си збориш...нема шанси,што ти е?
![]() |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
od kade sega ideja deka ste sami ??? ne se grizete za malata ... ja isprativ da zacisti nekoja puska jali pistol
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|
кога ќе ти се врати со снајпер нема да се
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
|
зошто јас да чистам, има други за тоа таква работа!
|
||
..Живеам за да умрам..!
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
ti si tuka najtaze ...cisti i ne pricaj u stroju
![]() |
||
![]() |
||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
|
mammad bez gajle jas sum tuka...ne me pali mene kojekaka duda u uniforma ![]() ![]() |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
...vi vikam jas opasna e... aj marshale...pishtol u grb... i nosi ja na straza,,, proshetaj ja niz terenot nepoznat
![]() |
||
![]() |
||
|
nema gajle ona od pistolj ... samo nekoj pogolem kalibar
![]() ![]() |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
... ma kuti molim te...ne ja predizvikuvaj...teraj so arno... da ne pocne da menuva bravi... |
||
![]() |
||
|
mislis i to moze ? da smeni nekoja brava
![]() |
||
![]() |
||
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
|
![]() ![]() |
||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||
![]() |
||
|
...ako e prokleto ubava pola od ova shto se prikazuva tuka... ne brava... more i vrati ke smeni...ke turi blindirani...
|
||
![]() |
||
|
javriche
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
kje pomine od razvodnik do marsal ako treba , ama kje uspee
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 203204205206207 2116> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |