![]() |
|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 270271272273274 1364> |
Автор | |
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
опни го сервисот за кафе
![]() пепењарата нека стои за тресење, да не тресиме по подот ![]() |
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
ostaj go palestinec ... si ima svoja misija toj na forumov ... jas e cekam taa maskiranata za duet
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
е бидна...ај ќе дојде Алан после ќе донесе нова
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Што да тресете?
И да прашам.... Која е ваа Командантица? |
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Која мисија? Изимисија ли? |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
јас не ја знам...не дошла овде да зачури денес
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
ako prasuvas za nea , taa kje e edna od malkute osobi so sindrom na povekje licnosti vo eden cerep ... znaci , SOLITER situacija
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
хаххахахаха
палестинец, ти ако не разбереш која е, ние ич ![]() |
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
Сумњива ми е таа..........како се викаше.....Генералица. |
|
![]() |
|
нешто позната и мене ми се гледа...галиба Мики ќе е у право..
|
|
![]() |
|
jas i DRUGAROT PALESTINEC , retko gresime
![]() |
|
![]() |
|
ima edno famozno " a ham " i pogresen redosled na zborovi .....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() еве и пепељари, и цигари, и запалка, и филџани...... ![]() Изменето од Lilija7 - 27.Септември.2008 во 20:23 |
|
|
|
![]() |
|
што е битен редоследот...битна е суштината
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 270271272273274 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |