![]() |
|
Среќата e... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 55> |
Автор | |
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Srekata e pozadi vasite oci,
zatoa ne ja gledate. |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Srekjata e povekje dostizna ako zelbite ni se pobliski do realosta i moznostite sto ni gi pruza.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Одзади жените многумина нашле среќа
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
kon srekata treba da se odnesuvame kako i kon zdravjeto,
da uzivame vo nea koga e dobra i da bideme strplivi koga e losa! |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Среќата која ја бараме ни избегнува, а онаа што ја даваме ни се враќа... Изменето од james dean - 07.Февруари.2010 во 21:08 |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Kolku li samo mi treba sega.......koga bi znaela
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Ако среќата ни зависи од другите, тогаш навистина не можеш да бидеш среќна личност.... Изменето од james dean - 07.Февруари.2010 во 21:08 |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Ke bideme srekjni ako uvidime deka srekjata ima bezbroj razlicni oblici osven ostvareni zelbi.
|
|
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Понекогаш среќата во животот зависи помалку од тоа што ви се случува,а повеќе од начинот на кој тоа го прифаќате
|
|
![]() |
|
...ne e za straslivci.
|
|
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
леле, паметно „створењце“ ли е ова фраголче-враголче ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ми го зеде ...
![]() |
|
![]() |
|
Cuvam za tebe
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |