|
Индивидуи на изминатите 2 милениуми |
Внеси реплика | страница <1 183184185186187 217> |
Автор | ||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
PROSECEN COVEK
ова е слика на ПРОСЕЧЕН ЧОВЕК НА ДЕНЕШНИЦАТА живее обичен просечен живот има просечна работа и плата со најпросечна фамилија никој не го приметува МОЖЕБИ Е ПОСРЕЌЕН ОД СИТЕ НАДПРОСЕЧНИ фото moe |
||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
butle
ozdrav do site sto naminuvat tuka sto znaat da se zabavuvat vo nezabavnite temi kje pisuvame tuka i ponatamu se nadevam NA site sto vlegoa tuka sega edna gooooolema |
||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
K H A D I N E Yardley Khadine bese prviot parfem koj si go kupiv. Ne mozev da najdam slika od togasnoto prozirno sisence ispisano so ubavi rozevi bukvi Khadine, a smesteno vo kutivce na koe bese zena celata vo rozevi velovi ... prekrasen miris na istokot a Khadine bila "glavata na haremot". |
||||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Pier Angeli ili rodeno Anna Maria Pieranheli… …rodena na 19.Juni 1932 vo Italija a pocinata na 10. Septembar 1971 vo Kalifornia Nejzinata karijera zapocnala kako „Maria Pieraneli“ vo Italjanskiot Film „Domani è troppo tardi“(utre e kasno) vo godinata 1949. 1951 dobila nagrada kako najdobra Glumica. 1952 Angeli zaminala za Hollywood, po edna godina i nejzinite rodideti i se pridruzile! 1954 Pier Angeli imala romansa so Jeams Dean, no istata godina go zela Glumecot Vic Damone za maz, so koj imala i eden sin. So vtoriot maz Armando Travojoli (italjanski Komponist) dobila vtoro dete. Изменето од seka - 24.Септември.2008 во 12:09 |
||||
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
||||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Margaret Hilda Tacer,baronica Tacer e rodena oktomvri 1925 godina.Britanski politicar,bivs premier na UK...poznata vo svetot kako Zeleznata Lady..ili Iron Lady. Po profesija advokat i hemicar vo 1974-ta stanuva prva zena pretsedatel na Konzervativnata Partija vo UK,a ptoa i prva zena pretsedatel na vladata na UK. Nejziniot mandat trese od 1979 do 1990..sto e najdolgiot mandat na eden Britanski premier uste od 1826 godina. Kje ostane poznata kako edna od najkontroverznite politicarki vo XX vek,a podednakov e brojot na onie koj i se vosh*tuvaat i na onie koj ja osporuvaat. Poznata e po svojata cvrsta volja i odlucnost,potoa po dobrite odnosi so Amerikanskiot pretsedatel Ronald regan koj isklucivo ja cenel...no mozebi najpoznata e po toa sto vo 1982 godina ja odvede Britanija vo vojna so Argentina poradi Foklandskite ostrovi. Ova e zena koja definitivno e edna od najmarkantbite figuri vo prosliot milenium. Изменето од Andjelina - 08.Август.2010 во 01:21 |
||||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||||
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Srcot Najmil
|
||||
|
||||
evridika
Нов член Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Leonardo Da Vinci,Ernesto che guevara,Picasso...
|
||||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Paul Newman-1925-2008 |
||||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
vo beograd se ispolepeni nekrolozi deka denes umrel toj....
toj abe toj de kavijar so lajna Изменето од anakin - 28.Септември.2008 во 20:13 |
||||
|
||||
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Владимир Илич Улјанов-Ленин
Владимир Илич Ленин (Симбирск, 22 април 1870 - Москва, 21 јануари 1924) (вистинско име: Владимир Илич Улјанов) руски револуционер, лидер на болшевиците и прв премиер на Советска Русија. Според неговите приврзаници неговата теорија се надоврзува на марксизмот (оттука „марксизам-лeнинизам“), а според неговите противници разликите помеѓу марксизмот и ленинизмот се преголеми за да се сметаат за единствена политичка теорија. Изменето од Andjelina - 08.Август.2010 во 01:17 |
||||
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
e sega znaes
a dali znaes deka LENIN REKOL NIE , KOI STOIME NA ChELOTO, ZNAEME, DEKA SRCETO NASE I NASIOT TRUD SE ROBOVI NA SVOETO VREME
a mozebi sakal da kaze NIE , KOI STOIME ISPRED LJUBOVTA, ZNAEME, DEKA SRCETO NASE I NASATA DUSHA SE ROBOVI NA SAKANITE
ili pa ova? NIE , KOI STOIME ISPRED PROVALIJATA, ZNAEME, DEKA SRCETO NASE I NASATA DUSHA SE ROBOVI NA SUDBINATA
koj denes bi znael, neznam ni jas............. GRRRRRRRRRRRR Изменето од anakin - 29.Септември.2008 во 09:46 |
||||
|
||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Големата работа ја убива малата љубов само малите работи ја убиват големата љубов а таа умирајќи станува мала и чека некоја намерна голема работа да ја докусури Anakin |
||||
|
||||
Внеси реплика | страница <1 183184185186187 217> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |