|
Зборче или фраза што ми е зараза?? |
Внеси реплика | страница 123 28> |
Автор | |
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 26.Септември.2008 во 23:09 |
Mi tekna na ova..dali imate nekoj zbor ili nekoja fraza sto ja upotrebuvate mnogu cesto,sto vi e veke zaraza,pa duri ja kazuvate i ne nekoi mesta na koi toa e neprikladno??
******* eve ja na primer cesto gi upotrebuvam: bog da cuva,bez komentar,znaci..mislam deka u sekoja recenica gi imam.. pa ako imate povelete napisete.. ps.mislam ja nema temava..se nadevam |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas vikam cesto: piiiiiiiiiiiiiiiiicku majcinu........... (ama so izdolzeno iiiiiiiiiiii ko vrat od zirafa)
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i uste vikam wow! i jabadabadu!
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...jas pocnav na smea da vikam...turaj... so koleshka edna se zezavme za kafe... i sega mi stana del od izrazuvanjeto frazata ...turaj...
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so drugachkite vikame DOBAR DEEEEEEEEN, sekogash koga ke se videme, bez razlika dali e den ili nokj, i OLELE MA,koa ke pochne nekoja da zamara so ist muabet po 100 pati i pochnav da si gi upotrebuvam i koa zboram so drugi lugje i ne e bash najzgodno,ama mi se ispushta ponekogash sho da se pravi. isto i na prashanje :so pravesh? vikam: UZIVAM, sho ne e bash muabet za pred nekoja tetka ili tetin
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zborceto e milo
jbg natalija zaraza |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
haah si se pronaogam i ja vo ovie tvojve zborcinja da ti kazam..osobeno za dobar den.. |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ахам, добро, дадададам..
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
топ
екстра јбг |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dahling
|
|
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dete
kaj si be dete? (bez razlika dali e zensko,masko-mlado ili staro) obicno dragite lugje si gi oslovuvam so dete |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не можам да се откачам од ,,во принцип,,...почнав сама да се нервирам, а за другите да нема муабет....
упм јбг |
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mila...dusho...i koga pred eden g-din mi izleta dusho..se kontroliram i izbegavam da go koristam
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МММММММ..........
|
|
Внеси реплика | страница 123 28> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |