|
Ракија и ајвар vs Влада на РМ |
Внеси реплика | страница <1 4567> |
Автор | |||
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Како можеш правењето АЈВАР да го поредуваш со плукање на улица и што уште не...??? Ех... ЈАДЕН си...!!! Изменето од DelijaSkopje - 27.Септември.2008 во 15:54 |
|||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Само немој ти да ме изедеш, не сум хомо....да ти кажам однапред да знаеш. Изменето од Vladimir88 - 27.Септември.2008 во 16:08 |
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a be vam uste ne vi e jasno deka ovie glavucite si go stitat uvozot od slovenija na licenciran ajvar ?
|
|||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јас нити сакам да сум Европеец, нити пак сакам да имам сина крв, само треба да се откажеме од некои лоши навики кои ги имаме, а за собирањето ние како народ се собираме и на други места и на други места исто така се дружиме... А за ајварот јас имам учено што и како, и знам колку е здрав за јадење и.т.н. |
|||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Тоа е плус... Чекај ти да видиш што видов, кај мене на работа.. Подравка ајвар.. Ејј викам маме му ебам, абе и Хрвативе почнаа да произведуваат.. Кога гледам кој го произвел.. го произвела некоја си Гевгелиска фирма од Македонија, произведувале за Подравка, и овие ќе трчаат низ Хрватска, после тоа и ќе викаат дека тоа е Хрватски ајварм а всушност е произведен од македонска рака.. Ние сме глупите.. Сме требале на тие да им кажеме да напишат на етикетата.. Подравка МАКЕДОНСКИ ајвар.. И Хрватот после тоа ќе ни лупа цени на ајварот што е произведен со наши пиперки, ние сме порка мизерија за економија, абдали сме.. Изменето од Vladimir88 - 27.Септември.2008 во 16:13 |
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pa sega ti stana jasno deka vo prasanje se samo " biznis " interesi na " uvoznici " ( citaj ŠVERCERI ) ...... a tradicijata , koj ja ebe tradicijata ... ionaka kje go izgubime imeto pa sto kje ne e tradicijata
|
|||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Toa mi e veke jasno oddamna, ama sto da kazam.... |
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kazi : VREME E
|
|||
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Време е..........да побарам работа негде надвор маме му ебам Ете реков. Изменето од Vladimir88 - 27.Септември.2008 во 19:01 |
|||
SuicideMessiah
Сениор Регистриран: 10.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 157 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Posle 1vi nema kaenje... |
|||
majmunce
Сениор Регистриран: 13.Септември.2008 Локација: Somalia Статус: Офлајн Поени: 154 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
никој воошто не ви забрани да правите ајвар. само не правете го на УЛИЦА!!! сељачки е! во град живеете или каде? кој сака ајвар нека го прави дома бе, во шпорет!
|
|||
не се плашам, стори се чучулига
|
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a ti ziti se , kaj si videl nekoj da pravi ajvar na ulica ? ili vie taka pravite ? sednuvate na raskrsnica pa udri po piperot ..... peci , ljupi , gmeci mesaj ... aloo ... nikoj ne pravel na ulica ... si pravat ludje kulturno i civilizirano .... vo sopstveni dvorovi ... alooooooo
|
|||
majmunce
Сениор Регистриран: 13.Септември.2008 Локација: Somalia Статус: Офлајн Поени: 154 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
во двор можеш се уште да си правиш, не смееш пред зграда, во парк, на улица.
|
|||
не се плашам, стори се чучулига
|
|||
Внеси реплика | страница <1 4567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |