|
Љубомора -доказ дека те сака или..?? |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 25> |
Автор | |||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne znaci deka ako e deckoto ljubomoren i deka te saka..kolku cesto toa e samo kapric..ednostavno ne saka devojkata da se gleda so drugi maski a toj normalno pravi so si saka niz gradov..takvi primeri milion gi ima..na sekoj cekor..
|
|||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|||
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ljubomorata e dokaz deka partnerot saka da ve poseduva.
Ljubomorata e mesanje vo slobodata na partnerot. Zasto da ste Ljubomorni, nesto vi fali? |
|||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pa dobro bre, koj maz ili koja zena izleguva so nekoj od sprotiven pol na samo koga e vekje vo vrska? ne lupaj zeleni, ako nekaj/a saka da e so tebe, nema da izleguva so drugi na samo, ke izleguva so tebe i ponekogash so prijateli/ki na kafe i toa e toa. muabetot e ovde sosema drug. moze taa otishla na fakultet i tamu nekoj ke i se pushti i shto, nema da bidesh ljubomoren? ne mora zena da izleguva so drugi mazi za da i se pushta nekoj, dodvoruvanje ne se sluchuva samo vo kafichi bato. ti gledaj devojkata da e srekjna so tebe, za da ne odi po drugi, a sekoj koj saka nekogo e ljubomoren vo odredeni situacii, se razbira vonormalni kolichini |
|||
mmomirovski
Сениор Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Малку љубомора, е здрава работа, но до одредени граници, се додека љубомората не премине во опсесија, односно контрола, каде се движи, што работи партнерот, во времето кога нас не нема. Тоа е веќе немање доверба, и , кој нема потреба.
|
|||
bobsa
Нов член Регистриран: 26.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
normalno deka ke bides ljubomoren, sekako deka samo vo kafic ne se slucuva dodvoruvanje, jas bas se naogam vo taa situacija sto sea devojkata ke mi pocne na fax jas baram rabota, znam deka ke ima takvi tipci sto ke i se pustaat i sto da praam? sigurno nema da i kazam nema na fakultet. mene muabetot mi bese deka nema da ja pustam da iskaca so luge sto ne gi znam, zasto ima sekavi samo PAZI SE I OD SVOI Изменето од bobsa - 28.Септември.2008 во 21:43 |
|||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
hehe a ti da ne si i tatko ili majka pa da ne ja pushtash?taa ako te saka, nema da izleguva so drugi, ako ne te saka, ke pravi sho i e kef i ke te laze kaj bila i so kogo.ne mozesh na nikogo neshto da mu zabranish.nekoj ako saka ke napravi neshto, pa shto saka neka bide uzivaj i ne se zamaraj, nema shto da i zabranuvash, taa si znae i sama kako treba a kako ne treba.zadovolna zena ne se sheta so drugi mazi osven so svojot
|
|||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...za ljubomora pomegju dvajca ne mora da postoi tret!!!
|
|||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...da,ne mora da postoi,moze i da se izmisli
|
|||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|||
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Љубомората не е доказ дека некој те сака... нормално е да постои љубомора, ама ако е претерана, тогаш е веќе опсесија... мене ништо не ми докажува тоа што мојот партнер е љубоморен, напротив... ме прави да се чувствувам дека ме поседува, а човек не може да биде ничија своина... |
|||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|||
bobsa
Нов член Регистриран: 26.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
jas ne se slozuvam so tebe, site devojki ne se pametni i ne se od ist kalap praeni, ubavo e da ne se zamaras i da ostais da tecat rabotite kako sto treba, a ako ostavas na toa rabotite da si idat kako sto treba odnosno vo slucajov devojkava da prai sto kako i tekne... zatoa treba malku i zabi da pokazes, a za toa ako saka da naprai nesto ke naprai vo parvo si pozz |
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ijkn kmkl lkl; ;l,; klkl;
kl;kl ;l';l;' Изменето од zbunet - 30.Септември.2008 во 12:33 |
|||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Љубомората не е знак дека те сака, туку дека е страшно осамен/а кога ќе помисли на тебе.
Изменето од filmadzijka - 30.Септември.2008 во 12:26 |
|||
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ljubomorata e dokaz deka na partnerot nesto mu fali, ne e celosen, pa zatoa saka drugata polovina da ja poseduva. Nesposobnosta ja pokriva so ljubomora. Toj sto e ljubomoren daleku e od toa da go saka partnerot. Ljubomorata e sebicnost.
|
|||
veronika_new
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ljubomorata od bilo koja strana za mene pretstavuva nesigurnost vo sopstvenata ljubov kon partnerot
|
|||
Внеси реплика | страница <1 1314151617 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |