![]() |
|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 849850851852853 1093> |
Автор | |
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
......
![]() ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
биваше ли да го сретнам баш него??? а предосеќав дека ке налетам а не знам од кај така,,...кој ме тераше да застанам да му кажам на тој а ја врати колата назад зашто браникот го сплеска.....и тоа меначека чучната како гледам дали ептен ја закачил онојколата...кути шо врнеше па се напраив дека брзам па затоа ај да потрчам до работа да не накиснам...а како само се ѕвереше...
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
....Што ли се ...случува.....
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
И јас Блашке... истото се прашувам...
Не дека не знам... ама сепак се прашувам... |
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
![]() ![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
vrati se moira
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
......kako ne mu se zdosadi da glumi ludilo
![]() ![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
se vrtat filmovi i filmovi ifilmovi
so fino e so tova filmovite reziserot kje si snimi film i posle nego, se vrtat vrtat i vrtat, glumcite ostanuvat stalno isti, mladi i ubavi , zakiteni so Oskari ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
so maloumni ima na ovoj svet, obelezeni so redni broevi
![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
...Двајца....може да гледаат една иста работа....
.....а.......при тоа да видат ...сосема различни ...нешта.....
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
palachinkive mmmmmmm meraci
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
5 родендени во 6 дена... ова ми е најроденденска недела во годината...
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...dali se normalni ovie od Toplifikacija...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 849850851852853 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |