|
Kupuvanje od Srbija |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
Maro
Сениор Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ok sfativ. Ali site begate nakaj BMfoto nikoj nakaj Axelfoto. Nema veze. Seedno e. Istata cena e i na dvete mesta.
jas pravam racunica sea dali i kolku kje mi se isplati i dali bi sobral pari. Vajda kje projdat 2-3 meseci dodeka da zberam pari, ali moabetot mi bese dali uopste da zbiram ili ne :). Ako vrakjaat od 15-19% mi se isplati i toa kako. I ako vrakjaat 10% mi se isplati. Pod 10% ne bi zimal |
|
Maro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sranje!
"Zao mi je, ali smo prestali da dajemo robu sa papirima za oslobodjenje od PDVa." Ova e od axelfoto.... ostanuva u igra uste BMfoto Изменето од Maro - 25.Септември.2008 во 19:37 |
|
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1594 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Emi troa ce im padne prodazbata.
Na golem del od artiklite, osobeno ona sto nas ne interesira, Pix+ drzi adekvatni ceni i DDV-to bese edinstven car ako kupuvas od tamu. Za 10-20EURa razlika se isplati da imas garancija od MK! |
|
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
|
Maro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dada se sl*gam. Ama pa mene kje me fatese 140 evra poeftino ako mi vratea 16% ddv (pdv). Sea kje vidam so BMfoto....
|
|
mdeni
Сениор Регистриран: 23.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 719 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas si nabaviv od toa sto mi trebase, no bi sakal nekoi sitnici sepak da kupam... ke odi nekoj ili ne?
|
|
Maro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas dogovaram idenje za foto berzava shto kje bide na 19ti vo Belgrad. Vajda kje idam. Bi trebalo do kaj 5ti najkasno da znam
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |