![]() |
|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 254255256257258 1364> |
Автор | ||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ах, Алане,Алане...
![]() Од кај може Мичо наш све да знае? |
||
![]() |
||
blagorodna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
|
a sco jet pa tea problem, nikomu do sea ne mu posmetalo pa ne trebit ni tebe, i ti glea usce na titota mu go jajs k*ro pa nikomu niso, a ja bar na svoj majcin jazik zborvam |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
................. se nadevam procita ... Изменето од miroslav_g8 - 25.Септември.2008 во 22:11 |
||
![]() |
||
blagorodna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
|
sco?
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
ne se sekiraj ... kje ti prepratam po meckata
![]() |
||
![]() |
||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
|
mila znaes koe mu e na Muco sredno ime? Micho Internet Marshalot ![]() |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
|
ej ajt ne se foliraj mala ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
a patem , posto gledam deka si sama , mozes i da ja zanocis
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
ne razbira ama ne jet vazno, a ti igraj si tito ako ti ptrajt cejf, sigurno doma ne te fermat nikoj pa sakas da naredvis ka tita i ti, ama al si licen ka nego toea jet vise podruga rabota
|
||
![]() |
||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|
има време...ќе научам...
![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
Micho prijatele...daj be ne se zamaraj...stavi ja na IGNORE....kazi mi znaes li nesto za kumata?...Sto se ima deseno...ti mora da znaes ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
a ti glea so ovega digena imas rabota, mi kazaa al tokj je toj diogeh, pa mojt tebe da ti go prata mecoko da ti prajt drustvo, bre rasipani edni, sve pederaana po furumo |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
ej fokic...aj prosetaj vidi dali sum tamu na livadata u tvoe selo...ako ne sum vidi pred selska zadruga da ne pijam pivo so brat ti...i zatvori vrata na iskacanje...te molam ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
ti se obiduvas nesto da kazes ili mecka ti go ima lapnato jazikot
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 254255256257258 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |