![]() |
|
Јавните личности и нивниот изглед... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 22> |
Автор | |
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
леле навистина е грозна....а последно за неа што прочитав............колку и бил убав папукот.......па љубавников и го осигурал на 10 000евра ![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() |
|
![]() |
|
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
![]() e od ovaa aneta nakovska mislam deka poruzna nema...nema nikakva zenstvenost vo nea...nikakvo drzenje..a pa za glasot i da ne zborime,kako na dupnata limenka i e |
|
![]() |
|
invader ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 442 |
завидливоста нема граници,
исто како и , глупоста! |
|
在美居住和工作 ——快来参加官方举办的美国绿卡抽奖!
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Da nema nedorazbiranja...temava se odnesuva na izgledot na javnite lichnosti,kritikuvajte,...falete,ocenuvajte...bez nepotrebni repliki i nekonstruktivni muabetenja...
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Многу и завидувам, особено на оваа Јулија.
Обично на овие теми за “мода и убавина“ ставам слики од жени кои за мене се пример за тоа како треба да изгледа една вистинска жена, пред се мајка, да биде доблесна (бар од она што го знаеме од медиумите)....Постирам кралици, пред се мајки, сопруги, потоа средени онака.
Не дај Боже да се мрднам од памет некогаш и да ми биде Јулија узор, ќе побарам од сопствените деца да ме однесат во некој дом.
Многу и завидувам, нема што...
![]() |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
super babicka ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 348 |
Julija? katastrofa nevidena -pa papokot !na slika kolkava dupka ima tupanica da piknes vo nego tolku razbira "deckoto"nejzin sto e ubavo i sexi papoce moze nevidel.strasno na tie godini i tolkavo zanesuvanje .
prijatelka moja veli:ovaa istushena vo glavata.... a ne mi se dopagja nitu kako peacka/mislam od porano koga po MRTV ja turkase T.B.reziserot.Pa toples se soncala! Uzivav koga gi gledav toples na plaza mladite devojki -mene mi bea praznik za oci-mladosta i ubavata stava kaj niv voopsto ne mi izgledaa vulgarno tuku najprirodno,normalno.... |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Секогаш облечена со стил...шармантна ...грациозна...
...природно убава и негувана...успешна жена ...во секој поглед...
КАМЕЛИЈА ЛЕВЕНСКА НИКОЛОВСКА.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од blashka - 24.Септември.2008 во 09:47 |
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Еј ми заличе на една слика на Пенелопе Круз... како и да е, пристојно и убаво ми изгледа жената
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Стварно не ми се веруваше кога ја видов на насловна...ќе кажам само дека не заслужува никакво внимание и дека и треба reality check... |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Пак за баба Јулија... Ај што се облекува провокативно, има супер-бабички кои се облекуваат провокативно, но со стил и добро бре им стои... Нејзиното е претерано, невкусно, а понекогаш тера и на повраќање... Изгледа како трбушна плесачица или мадам-шеф на јавна куќа...
![]() Изменето од anastea - 25.Септември.2008 во 01:31 |
|
![]() |
|
super babicka ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 348 |
Kamelija? taa e sonce na super babicka -isto i sasha i maliot mihail ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaj ja najde poslednava"zenska" -UZAS! |
|
![]() |
|
Имаме слични сандали...
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |