|
Кога ќе и кажеш Те сакам. |
Внеси реплика | страница 123 6> |
Автор | |
mmomirovski
Сениор Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 25.Септември.2008 во 00:25 |
И што ако кажеш ТЕ САКАМ, после си замислуваат дека можат патос да прават од тебе. А, после урлаат по тоа ТЕ САКАМ. И сега што?
|
|
ljubimata29
Нов член Регистриран: 25.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne e sekogash taka
|
|
mmomirovski
Сениор Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Баш би сакал, да видам и тоа. Можеби некогаш во друг живот, во овој не верувам. |
|
ljubimata29
Нов член Регистриран: 25.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
treba da pocnesh da veruvash...za da mozesh da vidish
|
|
mmomirovski
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Верував цел живот, и како ми се врати тоа? Знам само, дека ќе поверувам тогаш кога, нема да се повтори, сето она што се повторуваше. Изменето од mmomirovski - 25.Септември.2008 во 00:46 |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога ми кажува дека ме сака................
Му возвраќам на дело.................... Ама кај машките тешко иде со признавањето........ |
|
mmomirovski
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кај кој како, али понекогаш се прашувам, дали имале право што не признавале. Изменето од mmomirovski - 25.Септември.2008 во 00:48 |
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....ama si depresiven...neverojatno...!!!
...za da te sakaat treba da znaesh da sakash...za da primish ljubov treba da znaesh da dadesh ljubov...ljubovta e dvonasocna...ako ide samo vo eden pravec togash ne e ljubov tuku posakuvanje ili pak opsesija...i ne se dovolni samo zborovi... |
|
mmomirovski
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа нејзе да и објасниш не мене. Ја со нејзе, филозофирај, филозофирај, дрн, дрн, и на крај се откажав Помина депресијата |
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...vikni ja da i objasnam...
...no problem...koga i kade saka......no i tebe treba da ti se objasni zoshto i tema si otvoril tokmu za toa... Изменето од moira - 25.Септември.2008 во 01:36 |
|
mmomirovski
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога пука, пука филм... |
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...подобро филм него срце...
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако тоа -те сакам е од срце,не се жали за кажаното па макар и да не испадне како сме замислувале
бар ќе бидеме начисто на кого сме потрошиле некое време а не цел живот
ќе дојде некој друг на кого -те сакам- ќе му значи живот
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
леј...ама убаво кажано....браво. |
|
Внеси реплика | страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |