![]() |
|
Кога ќе и кажеш Те сакам. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 456 |
Автор | |
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Кај кој како, али понекогаш се прашувам, дали имале право што не признавале. Изменето од mmomirovski - 25.Септември.2008 во 00:48 |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Кога ми кажува дека ме сака................
![]() Му возвраќам на дело.................... ![]() Ама кај машките тешко иде со признавањето........ ![]() |
|
![]() |
|
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Верував цел живот, и како ми се врати тоа? Знам само, дека ќе поверувам тогаш кога, нема да се повтори, сето она што се повторуваше. Изменето од mmomirovski - 25.Септември.2008 во 00:46 |
|
![]() |
|
ljubimata29 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3 |
![]() |
|
![]() |
|
Баш би сакал, да видам и тоа. Можеби некогаш во друг живот, во овој не верувам. ![]() |
|
![]() |
|
ljubimata29 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3 |
![]() |
|
![]() |
|
И што ако кажеш ТЕ САКАМ, после си замислуваат дека можат патос да прават од тебе. А, после урлаат по тоа ТЕ САКАМ. И сега што?
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 456 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |