IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео
  Активни теми Активни теми RSS - НОВИ КАМЕРИ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

НОВИ КАМЕРИ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2526272829 51>
Автор
Порака
dimi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Септември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 406
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dimi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2008 во 15:36
Originally posted by Tegla Tegla напиша:

Realno za sega ovakvo Oly e se sto mi treba od digitalna masina. Odlicno e za vo zenska tasna. Za mene bi nasol primena i kako svetlomer vo odredeni situacii. Veruvam deka kje pravi odlicni fotki, a od nego mi e dovolno max 20x30 printovi, taka sto i 6MP da bese e povekje od dovolno. Bitno e deka ima promenliva optika, i toa seriozna.

nosis zenski tasni?
Кон врв
Tegla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Април.2007
Поени: 2213
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tegla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2008 во 15:42
Originally posted by dimi dimi напиша:

nosis zenski tasni?

Od vreme na vreme забаваголема%20насмевка

Inaku zena mi cela godina me tera da i odberam ubav mal digitalec. Jas se nekako cekam da izleze vistinskiot. Ete go намигнување.
That is called grain. It is supposed to be there.
Кон врв
dimi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Септември.2005
Поени: 406
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dimi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2008 во 15:43
голема%20насмевка
Кон врв
ivotoyota Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Јуни.2008
Локација: Macedonia
Поени: 290
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivotoyota Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2008 во 15:57
Pred nekoj den imav zemeno Panasonic FZ30 od eden drugar da go probam kakov e. Deka e super zoom a objektivot ne se izdolzuva pri zoom ili voopsto koga ke go vklucis (veruvam go znaete modelot) sestra mi koga slikase so nego i posle koga go iskluci mi doaga onaka i mi vika abe Ivo ne se sobra objektivot go zabeav aparatot!

Sakam da kazam oni sakaat nesto malo i nesto sto nema da bega od toa sto do sega bile kompaktnite aparati. Ne e za niv golem SLR, dodeka mu se naviknat...

A go ima i onoj zborot "cakano" sto sekako nema da go kazat za DSLR tuku za nekoe pomalo dizajnersko aparatce. E za niv, a zosto ne i za nas, Oly-to micro e prav pogodok. Mislam voopsto micro 4/3 kamerite.
Кон врв
Tegla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Април.2007
Поени: 2213
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tegla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2008 во 16:20
Jas seuste nemam SLR kamera. Ustvari imam eden Zenit koj go imama samo zaradi Zeiss 20/2.8 lekjata koja e klasa za sebe.
Koristam isklucivo rangefinder (Kiev i Mamiya), taka sto ova e praviot digitalec za mene, dodeka Kiev ne napravi digitalen rangefinder смеење
That is called grain. It is supposed to be there.
Кон врв
Sanja84 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2007
Поени: 643
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sanja84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2008 во 17:38
Originally posted by Tegla Tegla напиша:

Originally posted by dimi dimi напиша:

nosis zenski tasni?

Od vreme na vreme забаваголема%20насмевка

Inaku zena mi cela godina me tera da i odberam ubav mal digitalec. Jas se nekako cekam da izleze vistinskiot. Ete go намигнување.

I na mojata tasna ne bi i padnalo tesko da nosi vakvo nesto љубов
Кон врв
m_p Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јуни.2008
Локација: Trinidad and Tobago
Поени: 107
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај m_p Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2008 во 00:34
Koga sme kaj "egzotika" na Photokina shto ne se objavuva na dpreview eve neshto staro/novo
http://www.wired.com/gadgets/gadgetreviews/multimedia/2008/09/gallery_photokina_1?slide=9&slideView=9

Изменето од m_p - 29.Септември.2008 во 00:34
Кон врв
mdeni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Август.2007
Поени: 719
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mdeni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2008 во 20:39
Epa ete iskoci i prvata stereo kompakt kamera.
Fuji.

Кон врв
JANE971 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Canon-џија

Регистриран: 20.Декември.2006
Поени: 1711
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JANE971 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2008 во 22:15
EVE NEKOI "EGZOTIKI" OD FOTOKINA

Born to be alive...

http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Canon-џија

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JANE971 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2008 во 22:20
SLEDAT:

Born to be alive...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Canon-џија

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JANE971 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2008 во 22:21
I PO NIV:

Born to be alive...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Canon-џија

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JANE971 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2008 во 22:30
POTOA

Изменето од JANE971 - 30.Септември.2008 во 22:32
Born to be alive...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Canon-џија

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JANE971 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2008 во 22:35
EVE GO COVEKOT KOJ ME VOODUSEVI SO POZNAVANJETO NA KOMPLETNATA GAMA NA LOMO. KOJ VO ISTO VREME E PRETSEDATEL NA SPANSKATA LOMOGRAFSKA ZAEDNICA I AMBASADOR NA KRALSTVOTO SPANIJA VO GERMANIJA

POTOA SLEDI MOJOT FAVORIT

Изменето од JANE971 - 30.Септември.2008 во 22:37
Born to be alive...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Canon-џија

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JANE971 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2008 во 22:41
I NAJGOLEMATA EGZOTIKA N ASAEMOT KOJA GO PRESEDE SAEMOT SKRIENA VO STAKLENA VITRINA I NEDOSTAPNA ZA NIKOGO. HMMMMMM, AKO HASSEBLAD BESE DOSTAPEN, PHAZE ONE ISTOI  LEAF ISTO, ZASTO OVA EDINSTVENO TELO OD S KLASATA OSTANA POTSKRIENO NA SVOJATA PREMIERA? NESTO SMRDI TUKA...

Born to be alive...

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2526272829 51>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.