|
Дубаи |
Внеси реплика | страница <1 23456 11> |
Автор | |
petarpan99
Нов член Регистриран: 07.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo Rio De Zaneiro e ubo, Vo Abu Dabi isto .MAda poveke Rio mi lezi na srce otkolku UAE , ne znam sigurno deka vamu sum skoro postojano
|
|
petarpan99
Нов член Регистриран: 07.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
de de , i veke ne se cuda koga gi gledas sekoj den ili barem nekolku pati nedelno , poveketo se zavrseni i veke izgostirani vo Dubai
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke gradele najgolema fontana so svetot vo Dubai, so golemina na 2 fudbalski igralishta...vodata ke "letala" 150 m vo vozduh...ke prireduva prekrasno show, so 1000 razlichni nachini na isfranje na vodata:
na |
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ubavo e vo Dubai inaku samiot grad e podelen na dva dela edniot del e so zakoni koi se prozapadni i tamu e dozvoleno skoro se, drugiot del na gradot e so sheriatski zakoni taka da ima za site po nesto ...
|
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сакам ја секадее да отидам,секадееееееееее
и се разочарувам кога свакам дека немам шанси |
|
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zasto da nemas sansi???vo zivotov nisto ne se znae...ni pruza mnogu sansi,samo treba da znaeme kako da gi iskoristime
|
|
defma
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Убава идеа за патување (за некогаш во далечна иднина)
|
|
super babicka
Сениор Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 348 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Palmata da se vidi ne e losho no zdravje boze mozebi i toa ke se sluci.a moite ushi? /razmisluvam glasno/
|
|
blagorodna
Сениор Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemoj taka mome, nikoas ne se znajt kaj ce te odnesit ziotov |
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ubavo izgleda,i ubavo bi bilo da se otide tamu..nekoj ubav soncev den..hehe
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одма карши 8,3 милијарди евра вредниот Палма остров, заврши изградбата на ресортот Атлантис, кој чинеше над 1 милијарда евра. Како за почеток ресортот се протега на 45 хектари, вештачки остров направен сред океанот и има аквариум со 28 делфини, донесени во Дубаи од Јужниот Пацифик. Како за крај, цената на апартманите достигнува и до 16.300 евра од вечер.
|
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |