IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Сон
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сон

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4243444546 55>
Автор
Порака
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Статус: Офлајн
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2008 во 17:29

Јас ноќеска сонував еден убаво облечен, постар маж како ми ѕвони на верата и ми бара да му ги вратам паритезбунетост

МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
neo_wmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Angel of Death.

Регистриран: 29.Јуни.2008
Поени: 660
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај neo_wmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2008 во 18:09
Originally posted by maria_magdalena maria_magdalena напиша:

Јас ноќеска сонував еден убаво облечен, постар маж како ми ѕвони на верата и ми бара да му ги вратам паритезбунетост

На што ти звони? На верата?
I love Daphne Millbrook.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2008 во 18:14
На вратата, хахахаа, лапсус, потполно ме деконцентрира синдромот милег
Кон врв
neo_wmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Angel of Death.

Регистриран: 29.Јуни.2008
Поени: 660
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај neo_wmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2008 во 18:50

На вратата, хахахаа, лапсус, потполно ме деконцентрира синдромот милег

Хехе, помислив дека мислеше на врата. Инаку човек во црно од демон или мртовец. Ако е демон тогаш имаш некои стравови или наскоро ке преживееш нешто што ке ти остави страв. Така ми имаат кажувано мене кога се сонува постар човек.

Изменето од neo_wmaster - 20.Септември.2008 во 18:50
I love Daphne Millbrook.
Кон врв
seka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 4418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2008 во 14:00

sonuvav race, so isti burmi kako i mojava i  se cudev zosto tolku osobi imaat ista burma, koga mojava e po poravka napravena...збунетост

Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta.
Кон врв
dudulovski Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Март.2008
Поени: 998
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dudulovski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2008 во 14:44
Монотонија во љубовта, можеби?
Еден литар ракија на ден и секогаш ќе бидеш здрав како дрен.
Кон врв
seka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 4418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2008 во 15:32
mozebi a? dobro sto ne sum tolku po sonoviteплазење ... sekoja nok sonuvam, no ne im obratuvam tolkavo vnimanie, retko koga
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2008 во 16:21

Сонував црн камен а околу него народ во бело...

Одеднаш настана помрачување на месечината, и нешто како гром удри во каменот и толпата ја снема. Што ќе е ова?
Кон врв
Astra Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2008
Поени: 297
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Astra Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2008 во 10:22
Ова потсеќа на каменот во Ќаба-Мека(Арабија) каде сите муслимани одат на аџилак и се клањаат во бело, ова е за к*рбан бајрам. Може имаш видено на ТВ или слично.Побарај на интернет и види дали сликата од сонот постетува на ова или не.
What you see,hear and feel is not always true.
Кон врв
DarlinG Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*Lara*Croft*

Регистриран: 09.Јануари.2008
Поени: 1621
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DarlinG Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2008 во 10:24
се спремам за операција и сонував како треба да влезам во салата а таму темница и докторот стои до мене а јас не влегувам.што ќе биде тоа
Кон врв
Astra Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2008
Поени: 297
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Astra Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2008 во 10:35
ако треба во реалноста да се оперираш а сонуваш за истото веројатно се мислиш или ти е страв од тоа како се ќе се заврши.
What you see,hear and feel is not always true.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2008 во 11:15
Интересно толкување Астра, благодарам...
Иако ова со помрачувањето на месечината и громот во кабата ме исплаши толку многу, дури се разбудив, потскокнав во сонот.
Кон врв
Templarius Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Февруари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 2754
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Templarius Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2008 во 11:19

Сонував црн камен а околу него народ во бело...

Одеднаш настана помрачување на месечината, и нешто како гром удри во каменот и толпата ја снема. Што ќе е ова?

Kako ja snema tolpata brgu ili poleka ja snemuvase ????
Give me your secrets
Bring me a sign
Give me a reason
To walk the fire
See another dawn
Through our son's eyes
You give me a reason
To walk the fire.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2008 во 11:21
Ма одеднаш се разбегаа...страшно беше и се разбудив. Одеднаш како да пропаднаа вземи...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4243444546 55>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.