![]() |
|
Што мислите додека имате секс... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 23> |
Автор | |
blagorodna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pri tea ne se mislit, kako da reca, se uzivat i problemite se ostavaa na strana
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Mila ako stvarno imas problemi...nemozes da ne mislis na niv...i togas zaboravas na orgazam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
ja i koa imam problemi si svrshuem, sho e za pravo, pravo si e
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Дали го оставив шпоретот укључен
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
KOGA UZIVAM ZNACI UZIVAM .....
![]() A KOGA MISLAM, MISLAM NA SVE I SVASTA.... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
vistinski e onij sto gleda da te legne . od drzenje za raka fajde nema ke te bolat jajcnici.a so pomagala nebiva mozi da se razranes.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
najmnogu mi odat mislite kon toa dali ke ja zadovolam partnerkata,oti ako taa e zadovolna jas ke bidam prezadovolen...
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Dardania ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 09.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 82 |
go gledam satot dali ke imam vreme za drugata partija
|
|
![]() |
|
Elen4e.Ng ![]() Нов член ![]() Регистриран: 08.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 4 |
koga imam sex uzivam i ne mislam na nisto
![]() |
|
![]() |
|
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Ни на партнерот?
![]() |
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
ev ne mi praj vaka ziti se...bas se zainteresirav na so mislis i so trcanje vlegov u temava
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
само да не примети дека 5 години немаме кречено
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Обично мислам на Маријана, Кети, Билјана, Весна, Ана, Бети, Силви, Верче, Вики, Бојана, Габи, Ивана, Сашка, Јана, Нате, Мони, Цаци, Ане, Кики, Сузе, Данче, Горде, Ели итн итн
![]() |
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |