![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 136137138139140 360> |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
знам дека се прејадов и дека сакам да си легнам пошо сум претепана
исто така знам дека ако ми се приспие ке баталам и германски и све и ке си легнам. точка. |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Знам дека е до лап топот....што му стана па сега???
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Знам дека....се радувам многу...и на ...мали ситни ...нешта....
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...znam deka nema ni edno da ostane za zimnica...probaj...probaj...
![]() |
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Не знаев, ама веќе знам дека оваа над мене е скржава. |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... znam deka... ovoj pod mene... zbori..ama ne zema da peci...gmeci...pa da bide darezliv...
![]() |
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Јас донатор сум ма.
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...нема спас...
![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
знам дека......утре ќе ми биде малку тешко
|
|
![]() |
|
Знам...... без мене ти е многу тешко. |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Znam deka..trpenie..spasenie...
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
Znam deka utre ke go vidam
![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...znam deka e mnogu naivna...i iskreno, krivo mi e i teshko mi pagja seto toa...
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ПОЧНА ДА ВРНЕ
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 136137138139140 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |