|
Патување во Грција |
Внеси реплика | страница <1 89101112 33> |
Автор | |
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Билјанче, морам да те разочарам, никој до сега не ме понижил.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
biljana.madrid
Сениор Прилепчанка Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 358 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
izvini ama, komentarot ne beshe za tebe... Tuku za site shto odat tamu. Ne mora da ti rechat neshto pa da te ponizat, so samoto toa shto odat tamu se ponizuvaat...
Изменето од biljana.madrid - 17.Јули.2008 во 17:59 |
|
Прилепчанка
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не се согласувам со тебе, ама тоа е твое мислење и желба, а МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК е моја девиза.
|
|
|
|
Pentakostalec
Сениор Регистриран: 11.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gi sakam i grcite nema vekje
Ni evrei ni grci bi otisol na odmor zs da ne |
|
MaWoTo_SwAtKoTo 008
Нов член Регистриран: 19.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo grcija sum bila samo ednas i toa samo 9 casa vo asprovalta, na pauza, koga se vrakavme od turcija! toa mi bese prv a se nadevam i posleden pat vo grcija! da odam uste ednas vo grcija? nema sansi! jas koga odam na odmor si plakam za tamu ubavo da me tretiraat, a ne da mi e strav da kazam od kade doagam i da me vregaat!
|
|
Pehcevec
Група Регистриран: 02.Септември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 61 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Море на оние кои одат таму на летување или на славење, не да им дадат само метли за граничниот премин да го чистат, туку и кофи со вода за плоштадот во Солун да го измијат... така им треба... Во Македонија не можат да се потрошат парите, морало во Грција... на крај краева нивни си се ама после да не се жалат дека грците им правеле вака или онака... само така за предавниците!!! |
|
Имала мајка две деца, едното го сакала многу, а другото го испратила да учи на електро...
|
|
Pehcevec
Група Регистриран: 02.Септември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 61 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас бев еднаш, исто на враќање од екск*рзија од Турција... во Солун направивме мала забава чекајќи го автобусот, пеејќи на сред град македонски песни... |
|
Имала мајка две деца, едното го сакала многу, а другото го испратила да учи на електро...
|
|
deranger
Сениор Visokogorska strazha Регистриран: 22.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako mal stalno idev na odmor vo grcija, pa edno 8 pati, i najveke sakav da idam tamu na odmor, zosto stvarno ima mnogu prirodni ubavini i bez somnenie e edna od najubavite zemji vo svetot, ama od koga se sluci ova so imevo nejkam ni vo vero da im idam a ne pa na odmor.
|
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Марија магдалена.........те поддржувам 100%
Јас одам 2-3 пати во годината во Грција и никој до сега ме нема навредено и ако ме прашаат од каде сум - им кажувам дека сум од Македонија...и никогаш немало никаков проблем...а што се однесува на оние луѓето што им дадоа метла да чистат.......хмммммм јас би им дала и по две...кога поминав на граница приметив дека кој што јаде додека чека да се завршат формалностите го фрла на земја...а нормалние луѓе што се грижат за своето здравје сакаат да им биде чисто а не како некоја македонска депонија |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
У Грчка се иде за одмор не за политка
|
|
zumbula
Нов член Регистриран: 27.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas vo grcija mislam deka ne treba da se odi, pa imame li nie malku dostoinstvo
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Inshallah...да капне некоја паричка, скоро одам, да олабавам некој вентил, жичките ми се споени, а за Нова Година задолжително...Бива ли Нова Година без “Зорба“? Па после на плажа, мммммммммм...... |
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mori
samo pisujes i se tokmis tamu a nikako da stignes |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Po sto si taka siguren deka ne stignuvam? Pa toa mu doadza bar nesto najlesno, najdostapno... |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 33> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |