|
Начини за отстранување на камен во бубрег |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
Kristin969
Сениор Регистриран: 01.Октомври.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 340 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 06.Септември.2008 во 18:02 |
Ve molam spodelete Vase mislenje i iskustvo, dokolku go imate okolu ovaa problematika.
Blagodaram odnapred! Изменето од mamma - 08.Септември.2008 во 19:55 |
|
Ljubov i Svetlina!
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Osven lekarstva koi mora da gi prepishe lekar
sum slushnala deka PROLOM voda e odlichna za ovoj problem |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga jas imav ,..neshto sitno,....mi kazaa,...shto povekje da pijam,...pivo,...samo, me chudeshe shto jas ,..i pred toa ,...si go piev,...nego1 !
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
ShmIzLi4kA
Сениор Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 123 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako nekoj ima problem so kamen ili pesok vo bubregot togas naj dobro resenie mu preporacuvam da otide vo prilep-s.Pasinoruvci ima edna zena ti dava vo eden fildzan edno da go ispies malku e gadno ama poarno ke go ispies odkolku da trpis bolki...jas pred3-4 god imav kamenja vo bubrezite i mn jaka temperatura od toa ni vo sk nemozea da mi ja simnat i od tamu me odmesoa vo prilep gi ispiv toa i od taa vece pa navamu nemam nikakov problem so bubrezi..DA NE SE PODRECAM
ako nekoj ima problem slobodno neka mi pise ke mu dadam broj i sl.. pozdrav |
|
dejanpp
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lekot koj sakas da go primenis ima 70posto sovrsenstvo a negativni raboti mu se krv vo mokraca poradi nadraznuvajne od kamcinata i poradi nagloto sirejne na kanalite i mestata od kade sto treba da se oslobodat kamcinata posle vo nekoi slucaevi doajdza naglo zatvorajne sto znaci sansite da dobies povtorno kamen vo bubrag se golemi jas bi preporacal da si odberes metoda vo kosultacija so lekar |
|
Kristin969
Сениор Регистриран: 01.Октомври.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 340 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vi blagodaram na site koi dosega mi pisavte na ovaa tema! Sekako deka ke se konsultiram so lekar, sepak se raboti za seriozen problem.
|
|
Ljubov i Svetlina!
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еден мој колега го исфрли со пиење пиво и тоа секојдневно. Откако ке почнат огромни болки при мокрење значи е на пат кон исфрлање тогаш треба малце да се скока (исто како јаже да скокаш) за побрзо да излезе. Ама да си знаеш-ужасни се болките кога проаѓаат низ мочните канали.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
|
Rosana Lotski
Нов член Регистриран: 04.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravo zdravo,
Te molam za broj od lugjeto sto go podgotvuvaat lekot za kamen vo bubreg...na maz mi mu najdoa 4 kamenja, seuste ne isfrlil nitu eden, vo strassni bolki e i baram ccare...odnapred blagodarna = Rosana |
|
BIB
Група Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Belgium Статус: Офлајн Поени: 68 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mene mi go vadea kamenot so operacija,posle toa go ispitaa od sto mi se stvoril i mi dadoa lista sto treba da izbegnuvam da jadam.Vo sekoj slucaj najdobro e da konsultirate doktor.
|
|
Rosana Lotski
Нов член Регистриран: 04.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lezi vo bolnica, so anagetici silni...kamenot e vo ureterot, ne se znae dali ke uspee da go isfrli...onie kamenja sto se vo bubrezite tek ke gi krssat so litotripsija...no ne sega vo akutna faza...sepak Vi blagodaram, ako ima nekoj nekakov alternativen lek, neka pisse, fala na site
|
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чај од свила од пченка ( таа што е косата од пченката)...... Чај од рачки од цреша........ |
|
stole78
Нов член Регистриран: 24.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke mi dadeli nekoj tel. broj od zenata vo Prilep sto leci kamen vo bubreg.Odnapred vi blagodaram
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пиј пиво
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |