|
Зборови.... |
Внеси реплика | страница <1 2223242526 45> |
Автор | |
m_moon
Нов член Регистриран: 20.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaat da se iskazat vo pogresno vreme,da se upatat na nekoja licnost za koi i ne sme svesni deka ke i go promenime zivotot vo sosema sprotiven pravec,ke ja stavime onamu kade se naogaat mozebi pogolem broj na luge-zena,nepomisluvajki deka mozebi taa nikogas i ne go zasluzila toa.sepak BLAGODARAM a ima koj da presudi za storenoto.
ti blagodaram sto me odnese da go pocuvstvuvam ona sto go nudi pekolot.......... SAMO VISTINSKA LICNOST KO TI MOZE DA GO STORI TOA,SEPAK BLAGODARAM |
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dali ako na nekoj mu vikam"Zlatce,src,mrc..."povekje mi znaci od onoj na koj mu vikam"Manijaciste bolno,bezrbetnik,skotu..."
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zborovite ne bi trebalo nisto da znacat, ama za zal lugjeto mnogu sakaat da veruvaat vo niv. Delata, e toa e toa.
|
|
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не е само до зборовите. Пред се е до тоа како се кажани и што од нас зрачи додека кажуваме нешто. И пак е под знак прашање како тоа ќе биде сфатено, бидејки тоа зависи од личната приказна на примачот. „Говорот е извор на недоразбирања“ (А. де Сент Егзипери во „Малиот Принц“) Изменето од chuchuliga - 22.Септември.2008 во 22:59 |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tocno taka
ne slusaj so zboruva nego zamizi |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ponekogas.....za da go naglasime zborot
go povtoruvame....povtoruvame....identicno ili vo varijanti
...
i so sekoe povtoruvanje mu ja namaluvame silinata
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E pa vaka, mnogu e smesno koga nekoj sto saka da se dokaze deka e
gospodar na zborovite trca naokolu da im ukaze na greskite na
ostanatite deka ne gi biva ...treba
samo mala mamka i lesno se gleda negovata malenkost. Pa daj covece
ostaj gi bre lugeto da si pisuvaat kako sakaat, koj si bre ti k*rac da
nekomu kazuvas sto e sto...i ti si smotan pa te trpat i ne komentiraat
oti si dosaden ko buva na k*r koga nekomu ke se navrtis. Nikogas ne te
citam oti si krajno dosaden, probav da te gledam kako covek ama ne te biva
Interesni zborovi, a ? |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da interesni se
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
boga mi ,,ja zamra temata Изменето од anakin - 24.Септември.2008 во 22:01 |
|
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Понекогаш е полесно да премолчиш отколку да се устручаваш при зборувањето
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- A...a...bi...sakala da izlezeme ?
- Pa..da - A, sakas, a ? |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зборовите се најдобриот лек.... Да се зборува и тогаш кога е најтешко, со пријателите за своите грижи, проблеми... Со зборување се олеснува товарот кој се носи..... се разбудува надежта....и се зајакнува....... Во спротивно.....потиснатите емоции....знаат да се...одмаздат............. |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AKo imas so kogo da zboris. Se poveke se namaluva izborot.
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mokta na zborot i moznostite za negovata primena se otkrile podocna kako i za sekoe drugo oruzje koe go sozdal covekot.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
Внеси реплика | страница <1 2223242526 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |