![]() |
|
Златна рипка-Пушти ме ќе ти исполнам 3.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3435363738 45> |
Автор | |
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ma jok .... odi haso kaj Mujo a toj zatanl potpren na taraba i gleda kako vo dvor igraat Federer i Nadal ... eiiiii , mu veli Haso , ne sum znael deka imas pari za nesto vakvo ... jok , mu veli ovoj ... fativ zlatna ripka pa mi ispolni zelba .... zapnal Haso da mu ispolni i nemu .. ete ja , veli Mujo vo kujna na masa .... odi posakaj i zelba .... trca Haso vo kujna i tamu stvarno ... ripkava zlatna i vo casa ... sakam veli Haso , soba polna so pari i trca nakaj doma ... stiga doma i otvara vratata koga gleda polna soba ama so sapuni ... se vraca nazad i nervozen mu veli na Mujo svasta raboti ... a mujo mu veli : e jebote , ja zaboraviv da ti kazam da vikas malku poglasno , nagluva e i ne slusa ... ti mislese deka sum jas ljubitel na tenis ?
![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
ete be Bibe ... ti sto mislese ? deka site ripki se isti ?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
јас па наивна помислив дека сеуште има неискварени риби...
![]() |
|
![]() |
|
ma riba e riba ... ako ne e sredis na vreme , pocnuva da smrdi ..... a plus ako e nagluva ... e togas e maka ziva .. nisto ne slusa
![]() |
|
![]() |
|
тогаш...знам утре за ручек што ќе правам
А ти рипке,имаш уште малку време да ме пишманиш ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Biba nemoj da ja spremis za rucok..Ednas Biserna toa go napravi...ama posle se pokaja ![]() Daj i vreme..kje vidis deka kje iznenadi...ova ne e samo blebetenje.."empiricki" e taka ![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
За ручек Рибља чорба,рибји филети и рибји копани
|
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
1. da projdam utre lesno kroz denot
2. da bidam istraen vo ova shto go zapochnav 3. da mi gi ispolnish gorenavedenite zelbi |
|
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Da izdrzam utre
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
1. Da fanam nekoja forumdzika.
2. Da mi dade.... 3. Da ne i dadam.... |
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
1.Da go vidam denes.
2.Da go sakam. 3.Da me saka. |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
Macedonia-Skopje ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 22.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 48 |
1.Ke me vidis 2.I da me sakas 3.I ke te obozavam :))) |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3435363738 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |