![]() |
|
Која песна ви се врти во глава.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 212> |
Автор | |
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
so I look like a German eh?
That's ok, you look like a f*ckin worm with brains! Leaders of the Free World rookies lookie, how can six d*cks be pussies! |
|
![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Јовано,Јованке
крај Вардарот седиш,мори бело платно белиш Бело платно белиш,душо се нагоре гледаш |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
oj Vardare makedonski ti ja krasish Makedonija
P.S. Ako akcijata za cistenje na Vradar se sprovede uspesno, i ako se primenuva zakonot za javna cistota, ke ja krasi. Ako ne, i ponatamu ke ja gnasi
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Nazad, nazad...Kalino mome,
nemoj da odish po mene... |
|
![]() |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
/.................lele rushka epten si od sabajle raspolozena a.............???ako ako taka treba......................
cveke za izvini ne zamenuva
mnogu noki sama sto te cekav jas...................
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Ako ne te sakam
Zosto boli vaka? |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
..... Neki kažu da sam led, a neki kažu da sam vatra,
meni stvarno nije važno, šta ko misli ili smatra, kada ona o tome nema pojma........... Изменето од miroslav_g8 - 22.Септември.2008 во 13:21 |
|
![]() |
|
Biolica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
EKV krug
Ovaj krug sam smislio Ovaj krug sam stvorio Ovaj krug sam razbio U vetar rasuo. Vetar misli, Vetar zna Sve s"to znamo ti i ja. On me voli, On me nosi, On me razbija. (Solo) A ha! A Ha! U hmm A Ha! Kao da sam umoran I kao da sam star Kao da je dosdno Isuvis"e da znam |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
sekooooj sto ja slusnaaaaa
taa mandoliiiiina
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Ima eden galeb tazen...
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
a i ovaa mi se vrti vo glavata:
ja dadov i poslednata para
da kupam gitara
no zgresiv jas, znam
sto da pravam, sto da pravam
koga ne znam da sviram
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Verica Risteska
![]() dobra e pesnava,
dozvoli
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
ucime majko karajme
kako daja zemam Liljana
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 212> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |