IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - ПОСТЕЊЕ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ПОСТЕЊЕ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3233343536 50>
Автор
Порака
blagorodna Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 568
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blagorodna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2008 во 21:28
tova crkvata go odredila, popojte, so zna ja, take ostanalo, ama toj post jet najdobar
Кон врв
svemirski_duh Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Февруари.2008
Поени: 676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај svemirski_duh Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2008 во 21:32
Originally posted by blagorodna blagorodna напиша:

tova crkvata go odredila, popojte, so zna ja, take ostanalo, ama toj post jet najdobar

Dobro blagorodna.Ti blagodaram.
Кон врв
Templarius Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Февруари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 2754
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Templarius Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2008 во 22:07
Originally posted by svemirski_duh svemirski_duh напиша:

Blagorodna.
300 hristijanski crkvi postat na 300 razlicni nacini.
Ne go imajte za navreda,no toa e FAKT.
Mene me interesira od kade crpat citati za takvi pravila.
Primer,kade ti vo biblijata vide deka treba da se posti taka sto mrsno ne treba da se jade ?

Toa sto na sekoj nacin sakas da navredis ne e FAKT tuku namerno isprevrtuvanje na vistinata so cel da se omalovazi hristijanstvoto....
Give me your secrets
Bring me a sign
Give me a reason
To walk the fire
See another dawn
Through our son's eyes
You give me a reason
To walk the fire.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај svemirski_duh Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2008 во 00:30
Originally posted by Templarius Templarius напиша:

Blagorodna.
Primer,kade ti vo biblijata vide deka treba da se posti taka sto mrsno ne treba da se jade ?

Toa sto na sekoj nacin sakas da navredis ne e FAKT tuku namerno isprevrtuvanje na vistinata so cel da se omalovazi hristijanstvoto....

Pa dobro,ajde kazi ni ti kako treba da se posti i kade toa go pisuva.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Templarius Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2008 во 20:44

Blagorodna.

Koga ce se vratis na visinskata vera ce ti bide objasneto a sega sto si se tolku zapnal da doznaes.... mozebi sovesta pocnala da raboti a ????
Give me your secrets
Bring me a sign
Give me a reason
To walk the fire
See another dawn
Through our son's eyes
You give me a reason
To walk the fire.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај svemirski_duh Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2008 во 21:25

Blagorodna.

Koga ce se vratis na visinskata vera ce ti bide objasneto a sega sto si se tolku zapnal da doznaes.... mozebi sovesta pocnala da raboti a ????

Pa,ete,sakam da se vratam vo "vistinskata" vera,"se' mi e jasno vo nea" ostana uste postenjeto. Ne mi e jasno kako da postam spored taa vera,nikade ne najdov citat vo koj ima nacin na postenje,pa ajde,vo imeto na Isus kazi mi pa da kinisam.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Templarius Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2008 во 22:08

Blagorodna.

Pa,ete,sakam da se vratam vo "vistinskata" vera,"se' mi e jasno vo nea" ostana uste postenjeto. Ne mi e jasno kako da postam spored taa vera,nikade ne najdov citat vo koj ima nacin na postenje,pa ajde,vo imeto na Isus kazi mi pa da kinisam.

Eeee ne moze toa taka koga ti ce bides krsten vo imeto na otecot sinot i svetiot duh e togas ce zboruvame do togas .... nada
Give me your secrets
Bring me a sign
Give me a reason
To walk the fire
See another dawn
Through our son's eyes
You give me a reason
To walk the fire.
Кон врв
ggstefan Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 19.Септември.2008
Поени: 266
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ggstefan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2008 во 23:41
postot vo nasiot narod e totalen promasaj.
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2008 во 17:40

Изменето од maria_magdalena - 08.Февруари.2010 во 12:47
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ggstefan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2008 во 18:18
sakam da kazam deka toa e edno pomodarstvo koe ne e hristijansko i koe duri moze da se kaze e pagansko.
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2008 во 18:21

Изменето од maria_magdalena - 08.Февруари.2010 во 12:47
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ggstefan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2008 во 18:32
pomodarstvo e. site se kitat kolku postat, se prodavaat posni ovakvi posni onakvi, a da prasas kolku od tie 'postaci' (sto em nepravilno postat, em ne) se molat? kolku od niv citaat Biblija za vreme na postot?

0!
Кон врв
spiros Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јули.2008
Локација: На пат
Поени: 4489
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај spiros Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2008 во 00:53

Јас лично познавам луѓе, Чеда на ЉУБОВТА и МИРОТ Божји, кои ден и ноќ нејадат ништо во радосно очекување на Светлиот ДУХ БОЖЈИ и општото појавување Христово!

Ова сум го приметил одкако скришум ми беше укажано од еден многу внимателен познаник (кој не е во заедница со ними). Тие луѓе инаку постот го држат во тајност и не се ориентираат на месеци, денови, ... туку на Господа и Неговиот Светол ДУХ !

Луѓе, на судниот ден ќе бидеме сведоци на најголемите изненадувања.

Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free,
in Time & Eternity!

БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...!

Кон врв
Shaxito Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јуни.2008
Поени: 260
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Shaxito Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2008 во 18:42
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

a ha .. sigurno " postat" ... osobeno site onie koi po cel den sedat so mene i " derat" po 5 makijata i celo paklo cigari ..... ili onie koi spijat se dodeka ne udri tupanot .... mnogu jako postenje ..... смеење

Tije sto pijele so tebe makijato i sto pusele cigareti ... a voedno i zderele ONI NE postat. A toa e nivno!!! ... oni koi spijat dodeka tApne .. i toa e Nivno! a ima sto postat POSTAT!!! znaci sekoj za sebe
''Ceni se samiot ako sakas da te cenat i drugite''
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3233343536 50>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.