|
Граѓанска култура |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
maki4x
Нов член Регистриран: 20.Септември.2008 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema nikakva korist od ova
|
|
K7
Група Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 65 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ај нема врска...како и да е...според мене за да бидеш голема личност која секој би ја ценел, која ке биде активна во општеството, почитувана и.т.н ... од која би се гордеел.
|
|
K7
Група Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 65 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
комплицирано прашање...одговорот може да биде променлив
|
|
maki4x
Нов член Регистриран: 20.Септември.2008 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa imas pravo ja pocnav da pisuvam no nz so da pisam use deka ke go prezentiram pred cel klas...glupo prasanje
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... ova se odnesuva na nacinot na ziveenje na covekot...osoznavanje na svoite prava i obvrski... poimite privatnost...pocituvanje na tugjata privatnost... poimot avtoritet... pocituvanje na avtoriteti... odnosno kultura na ziveeenje... se razrabotuvaat 4 koncepti... Pravda... Privatnost...Avtoritet... i cetvrtiot ne mi teknuva vo momentot...pobaraj na sajtot na Biroto za obrazovanie... gi ima programite za predmetot... Graganksa kultura... |
|
maki4x
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala mamamd
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
of mori majko ti treba za vo skolo...i od site mozni informacii..ti resi bas na forumov da baras sto e gragjanska kultura ...e ne mi se veruva..gragjanska kutura e ona sto go nema na forumov |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да друже, ...ова важи и за граѓаните на селот Мали и Големи ЛУГ............ нели и тие се граѓани на своето село? |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
dras
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во Македонија сите се македонски граѓани.......но ѓто се однесува до општата, граѓанската или пак некоја друга култура....мала е бројката на грѓани што можат да се пофалат дека поседуваат некое ниво на култура,.....
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |