IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Ќе запалиме цигара?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Ќе запалиме цигара?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 210211212213214 1364>
Автор
Порака
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Статус: Офлајн
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2008 во 13:21
kako ne si gi sretnal ...Gi ima u sekoja trafika...Jas pusam od crnite,mislam deka bea 40-45-50...lele bash sum idiot,ama stvarno ne se sekjavam ...a btw..i dizajnot na kutijata mi se dopagja..bas e cool-svetski
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2008 во 13:25
ne be jas pusham boss i ne gledam shto drugo ima po trafiki..sea cenava kolku e 40-45-50...pushish od niv a ne znaesh kolku se...a plus i eftino mnogu ,shto e toa..pa 57-ca se poskapi od niv..
neshto me zezash ili se sbrka?
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2008 во 13:29
ne te zezam fiks..Pusev Walter Wolf...pa eden period mi donesos 3 steki Lucky Stike-light..pa dolgo vreme si curev od niv...onda brat mi mi se ubacuva cesto so cigari,taka da vekje nekolku meseci nemav kupeno Walter...ali vcera zamav edna kutija..samo ne vidov koku kostaat..Plativ so 100 den a kusurot go strpav u dzeb bez da vidam kolku cinat...Ali mislam deka se 45 den.Probaj ,odlicni se
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2008 во 13:34
aj ke pobaram pa ke vida kakvi se
неколку жолти ракии.

Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2008 во 13:37
нека%20ти%20е%20срам....... nema bolja od Niska drina bez filter  ......
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2008 во 13:38
miki abe mnogu grdi mi se mene
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2008 во 13:39
pa cigara ne e cigara ako ne zagrebe голема%20насмевка
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2008 во 13:40
imam zapaleno nikolku ama ne mi se bendisuvaat
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2008 во 13:43
ma kakva niska drina...poruzna,pogadna,ponikakva cigara od "19" ne e proizvedena...Na kogo ne mu e do zivotot neka si kupi samo steka-dve..kje zavrsat rabota
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2008 во 14:11
...ke ve molam edno nes cafe, onaka pojako, cigarava ne mi odi bez kafe...трепкање...
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2008 во 14:49
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

... eh koe cuvstvo...otvorish kutijata... izvadish cigara...pa ja potcuknesh malku ...da se nabie tutunotголема%20насмевка... pa zapalish... i edno dva tri pati pluknesh... onaka bez plunka...kolku da se rece... tuuuu... toa bea vreminja... големо%20гушкање....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2008 во 14:50
Originally posted by alan ford alan ford напиша:

ma kakva niska drina...poruzna,pogadna,ponikakva cigara od "19" ne e proizvedena...Na kogo ne mu e do zivotot neka si kupi samo steka-dve..kje zavrsat rabota

...zimaj drinata i m`ci ...голема%20насмевкаda ne ti go pushtam tate i na tate zamenikot... газење%20од%20смеење...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2008 во 14:51
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

... eh koe cuvstvo...otvorish kutijata... izvadish cigara...pa ja potcuknesh malku ...da se nabie tutunotголема%20насмевка... pa zapalish... i edno dva tri pati pluknesh... onaka bez plunka...kolku da se rece... tuuuu... toa bea vreminja... големо%20гушкање....

a e palis so kibrit мечтаење ...eh мечтаење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2008 во 15:08

мечтаење ...eeeh...onamu pred javorot vo Veles...naredeni strojni momci... pa od dzebot na koshulceto... se vadi kutijata...pa cigarce...pa pa paaa...neznaesh vo shto da gledash...momceto ili cigariteгазење%20од%20смеење...pa pa paaa... pa sednuvash vo oficerskiot dom...pa te nudi cigara... pa se vedni da ti zapali...a ono se shiri mirisot na Pino silvestre... pa pa paaa... мечтаење

Изменето од mamamd - 21.Септември.2008 во 15:10
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 210211212213214 1364>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,270 секунди.