IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Дали понекогаш го нервирате вашиот партнер ?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали понекогаш го нервирате вашиот партнер ?

Внеси реплика Внеси реплика страница  123 10>
Автор
Порака
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Дали понекогаш го нервирате вашиот партнер ?
    Испратена: 21.Септември.2008 во 08:32
Идеме така по улица и она ќе забележи дека ме нема до неа, ќе се сврти и ме гледа со усни цврсто стиснати и побелени од гнев ( среќа што не и дадоа дозвола за оружје ) , а ја идам полека како успорена снимка, ко на филмовите ( демек сеа ќе напраам нешто опасно ) А она па, каква господ ја дал нема појма од шала, ќе процеди низ заби.
 - Доста ме срамиш, бе животно едно !
 - Амор, не маај по глава, глупа една, се зезам само ! Ми ја дупна главата !
 - Абе ќе ти ја скршам некој ден !
 - Аааа ! Пушти ми го ма увото ! Добро...ааа ! Нема више, умен ќе бидам !
 - Мрдај пред мене ! Не смее човек око да тргне од тебе, а да не усереш нешто !
А ја пак ми иде нешто и пак успорувам покрети и кобојаги изненадена фаца и си ја бришам усната успорено демек имам крв као кога ке му ја акнеа една на Брус Ли и пред многу да се налути.
 - А мене, а !
 Трас ! Уше една.
 - Добро ма, ич да се немало смисол за шала, туу ...
Кон врв
Biolica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 808
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biolica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2008 во 09:40
Zvuci kako da si 5 godinki i da setash so mamicka
Zensko pravo e da go nerviras svojot partner vo ogranicena mera
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2008 во 10:11
 - Dali si imala sreka ili nesreka sto si mi padnala u race ?
 - A...hm...sreka
 - Praisa pauzi ma, mislis na nekoj drug,me sporeduvas, a ?
 - Lele, ke te utepam ! Tup udar.
 - Poleka ma, boli
 - Pa ne seri vise !
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2008 во 11:06

slatki nervozi se ova
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2008 во 12:17
морам понекогаш да го нервирам...што да правам,посилно е од мене...посебно ако претера со нешто...тогаш земам клучевите од кола(демек одам негде),а на неговото прашање кај ќе одам одговарам со:-Ме чека дечкото пред зграда
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2008 во 15:10
znachi vrska nemash, truba si...плазење
Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2008 во 15:15
koga se` e super podolgo od 10 minuti obavezno pocnuvam da go nerviram oti vo mirna voda se pravi tinja
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2008 во 15:17
да...тоа ни е дел од секојдневието
пр:вчера прво тој ме изнервира и по 50000милионити пат кога ми го повтори еден ист муабет, и по повторувањето да прекине... на крај стана и сликовито ми објасни(као демек не сум разбрала)тука после идеа тешки зборови....

и на крај морав да направам реванш.......ама не одма малку попосле
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2008 во 16:09
Понекогаш... е многу мал збор...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2008 во 16:12
Ja na koleskata na mojana :
 - Znaci koga ke se skarame, ovaa sve ti kazuva " Ovoj konjov denes me iznervira "?
A ona pa da me utesi :
 - Raka na srce, konj nema receno, ne se grizi.
 - A drugo da, a ? загриженост

Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2008 во 19:35
Тој појќе ме нервира мене отколку јас него, јас сум си мирничка Дефинитивно најмногу ми ги дига живциве кога ќе ми упадне во збор и ќе го смени муабетот на нешто трето И плус секогаш сака да биде во право Ко да имам женска
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2008 во 20:18
...ne mnogu... ednash dnevnoголема%20насмевка...
Кон врв
seka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 4418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2008 во 20:32
prasanje e koj kogo nervira pojse, jas nego ili toj mene плазење
no sala na strana, sekako deka gi ima tie raboti, mene mozat ednostavni malecki raboti da me iznerviraat... na primer, frlat krpa za race vo korpa za perenje a ne vada nova лутиналутина .... lele ....ili pak koga ke ostavi pola kockice cokolado vo kujnata.... no i obratno gi ima tie stvari...плазењеплазење

Изменето од seka - 21.Септември.2008 во 20:32
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta.
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2008 во 23:56
.da epten go nerverivam...............a be jas nekam ama toa od vnatre mi ide..............sto da pravam..............голема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123 10>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.