|
Моменти |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |||
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 21.Септември.2008 во 01:07 |
||
Dali se bitni momentite?
Zosto nekogas go sakam najmnogu , a vo drug moment nejkam da e pokraj mene i osekam deka me gushi? Dali osekati i reagirate slicno ? Ili samo vagite se komplicirani i neodlucni licnosti? |
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...momenti...hmmm...sekoj moment e nov i ima svoja specifika...zatoa i se pamtat, kako losh*te taka i onie najubavite momenti...barem jas gi pamtam site (sem na eden moment ne se sekavam bash, najverojano poradi toa shto beshe neochekuvano a mnogu slatko)......no iskrena da bidam kaj mene ljubovta ne zavisi od moeto raspolozhenie i od momentite...i vo najlosh*te momenti i koga sum najnervozna (iako retko mi se sluchuva), duri i koga sum besna na nego go sakam...beskrajno go sakam...
Изменето од Eleni - 22.Септември.2008 во 12:05 |
|||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
definitivno e do vagite bejb...imate problem so balansot |
|||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
da, u pm, hahahahhah
i ja se osekam taka ponekad, ali edno znam...posle kao vaga sho moze da dae bezrezervno se... nikoj nemoze taka...u sekoj sluchaj specifichni se...najveke od site znaci...
|
|||
m_moon
Нов член Регистриран: 20.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mozebi
|
|||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
и јас сум вага ми се случува истото
на прашањето:Зошто некогаш го сакам најмногу ,а некогаш ме гуши??? да ти кажам...тоа е од причина зошто е навистина така и јас знам да ги разграничам тие моменти и постапки...вагите во принцип се праведни и одмерени,затоа кога некој претерува доаѓа до гушење и тоа навистина пречи...барем јас сум реална и знам да кажам на глас тоа да прекине...а кога сите работи се на место и владее хармонија тогаш вагата сите ги сака и ретко дозволува друг да и поквари расположение.........битно е дека умее да сака безрезервно,и некој кога се сака тоа е од срце.........ама сепак не дозволува некој да контролира со нејзините чустваа (ако не сум доволно јасна,не замерувајте доцна е) |
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...zakluchok: vagite za razlika od lavovite patat od diskontinuitet i se neizbalansirani...
Изменето од moira - 21.Септември.2008 во 02:20 |
|||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
zakluchok, koa ke te izmerka vaga...na mesto si sve...ali dok ne te izmerka ke se chudish zasho e taka, a lavovite moz da te lapnat i nesvaren, pa da gi boli stomak posle...
|
|||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...zaklucok: dva pati meri ednash sechi ne vazi vo ljubovta...a za ljubov, lavovite se hrabri i spremni na se, pa makar i stomak gi bolel... |
|||
m_moon
Нов член Регистриран: 20.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sto moze eden lav ni sto drugi zodjaci nemozat |
|||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
well ok...dosta e...temata e za momentite vo koi se chustvuvame nesigurni vo chustvata...veruvem deka na sekoj ednashka mu se desilo toa...da se koleba...toa e toa:) Изменето од Eleni - 22.Септември.2008 во 12:09 |
|||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...za momentite i zborime...kako go varime ljubeniot na momenti...
...jas kazhav... sporo i uzhivam...i ne se kole*am... ...i da imam dobar stomak... Изменето од moira - 21.Септември.2008 во 03:09 |
|||
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Predpostavuvav deka e do Vagite ...
Vo sekoj slucaj e zeznato nekogo da go maltretiras niz ovie napadi Изменето од Eleni - 22.Септември.2008 во 12:11 |
|||
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |