|
Франција ја поддржува Атина во спорот со Скопје |
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Автор | ||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Искрајно незнам дали тебе да ти верувам или на Рускиот амбасадор во ОН,ваљда ти си ми посигурна варијанта. |
||
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Човек кој толку тропа против неговите браќа Срби, тој сигурен биди Мирослав дека не е Македонец...
|
||
Blue Magic
Група Регистриран: 15.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 94 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Какви браќа какви црни камења. Тоа браќа го измисливте вие србите за да не шетате по тавани. Попрво ќе се гушнам со боа него ли тебе брат да ти викам.
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mozes za promena da se baknes i so nekoj francuz .... moze da e i od arapsko - afrikansko poteklo .... neli i francuzite ni " dadoa" bezrezervna poddrska 2001 - ta pa nekako e podzaboravija vo medjuvreme , a sega kako sto gledam , uste pogolemi " prijateli " ni stanale ......
|
||
Blue Magic
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Призренската лига е пропадната работа баш како и голема Србија. Во случај да се обединат Албанија и Косово ќе настане граѓанска војна во Албанија Бидејќи тоските од Јужниот дел на Албанија не сакаат да живеат заедно со косоварите. Доволни им се гегите од околината на Кукс . |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
toskite od juzniot del ? mislis na grcite vo saranda , valona , djirokastro i kompletno celiot juzen del ????? ... ma gledam jas dobro e poznavas istorijata na svojot narod ... i drzava .... albanija
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a koga velis deka so kosovarite nikoj ne saka da zivee zaedno , tuka si sosema vo pravo ... duri ni Makedonskite albanci od sarplaninskite sela koi za vreme na voenata kriza i teroristickiot atak vrz Makedonskata drzava od strana na kosovarite a potpomognati od nekoi vnatresni strukturi , cje ti posvedocat deka najgolemiot zlocin vrz niv go izvrsile tokmu tie ... kosovarite
|
||
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а бе ти ако сакаш и со Хунзите гушкај се, ама јас како МАКЕДОНЕЦ имам само едни браќа на овој бели свет, а тоа се Србите... |
||
Blue Magic
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Немој бе. Од каде овие информации. За разлика од тебе Ја имам прошетано скоро цела Албанија со исклучок на планините околу Кукс и цела Грција. Грци во Албанија има околу 40000 а албанци во Грција има над 300000, со тоа што грците се вешти во искривување на вистината. |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bi dodal na prethodniot post , NE DIRAJ GOVNO DA TI SMRDI ..... za zal , amerite i slicnite nim , bocnaa tokmu vo septickata jama na evropa ... kosovo i kosovskite slbanci ......
|
||
Blue Magic
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А бе ако сакаш и газ дај им, ич не ме засегаат твоите хомосексуални склоности. И најгрдо да е нештото, ако е мое македонско, поубаво ми е и помило, од се што е србско,бугарско,албанско или грчко. |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hahahahahahah .... interesni ste vie , albancite ...... za se nesto sto ne vi odgovara , nekoj ili iskrivuva ili montira ... a dobro se znae koj vsusnost e najvestckata tvorevina na ovie balkanski prostori , zaedno so " BOSNJACKIOT narod " , sekako ........ a da ne otvarame tema i diskusija za kriminogenite naviki koi gi vlecete uste od vremeto koga kako hordi na lesinari i hijeni se vlecevte pozadi osmanliskite osvojuvaci ........ montaza , iskrivuvanje i placenje pred kamerite na belosvetski TV stanici........ oskar za gluma
|
||
Blue Magic
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не сум Албанец За разлика од тебе кој се чукаш во гради за да докажеш дека си голем македонец јас сум вистински Македонец кој не сака да и докажува на околината дека е Македонец, само што ги гледам работите од една друга,,реална,, перспектива.
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
100% си торбеш
|
||
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |