|
Франција ја поддржува Атина во спорот со Скопје |
Внеси реплика | страница <12345> |
Автор | |||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Муслимани ама знаеш дека Муслиманите стигнале до Шпанија на времето, па имаше еден будала папа кој нареди да се исчистат сите до еден.... |
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
До Франција до Поатје |
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
NEMOGUCHE zarem eden taka " civiliziran i miroljubiv " soj na covekovata vrsta ???????????
|
|||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Да, во право си.. |
|||
Blue Magic
Група Регистриран: 15.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 94 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Па и да се смени етничката карта на Европа, тоа ќе биде природна селекција. Посилниот и помногубројниот надвладува.Само вие Србите се најдовте најпаметни и ќе ја растурате зелената трансверзала која патем вие ја измисливте за да ги истребите босанците и косоварите.
Можеби и затоа официјално во Србија се откажавте од Дарвиновата теорија. И ние македонците сме за нигде ама вие србите одамна имате муфла во главата. |
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Види мајката босанци |
|||
Blue Magic
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Вака им се смееа и на Кирил и Методиј, чии потомци сте патем и вие па видете до каде се стигна да се пишува на нивниот јазик. Само болен ум, сака ама не може да го спречува човекот да се декларира како сака и како што се чувствува. Ја почитувам нивната волја да се декларираат како такви а за вас србите да не ме чуди зошто цел свет е против вас, кога имаме и читаме тука на форумов , какви зеленковци имаме за соседи.
Изменето од Blue Magic - 20.Септември.2008 во 19:00 |
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Кој им се смеел на Кирил и Методиј сиротињо?Папа во Рим? |
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a za ostanatite sosedi imas samo ubavi zborovi ... neli ? .... osobeno za onie koi 2001 - ta so oruzje vo raka se obidoa da ti e rasturat drzavata .... ili , mozebi i ti si eden od niv pa toa voopsto ne ti preci ?????
|
|||
Blue Magic
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Тие што велеа дека само грчкиот и латинскиот јазик се дадени од Господ, баш како вас србите кои мислите дека сите околу вас се срби и вие сте најважни.
П.С. Најважни сте, ама за складирање на осиромашен ураниум и главно чергиче за бришење на калливите чевли на русите. |
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Грузија е чергиче за Русија.Србија во 9ти век не постоела како држава,лупаш глупости
|
|||
Blue Magic
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Немам и за нив убави зборови, баш напротив. И кажи ми која е разликата помеѓу нив и србите во 90 тите. Ги ценам Албанците од Јужните делови на Албанија кои кога беше војната во 2001 застанаа на страната на македонците и признаа дека проблемите не се решаваат со оружје. |
|||
Blue Magic
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Грузија е чергиче на САД а вие сте на Русија и кога ќе го добие Русија тоа што сака на Кавказот ќе го признаат Косово а вас србите ќе ве фрлат во ВЦ шоља за да им се затни одводот на европјаните. |
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
interesno e sto obvinuvas bez pritoa da kazes dali iimas voopsto svoj stav ...... ili i tvojot stav e istiot kako onoj na prizrenskata liga ? ..... a dokolku si Makedonec ili Makedonka , cisto se somnevam deka voopsto znaes sto zboruvas .... i so kogo voopsto zboruvas ... so satelitite mozebi ???? ..... ili , sekoj eden stav , na sekoj eden Makedonec koj ne se poistovetuva so tvoite frustracii vo odnos na eden narod , po avtomatizam istiot toj e srboman ? ..... pateticni ste site vie ( ova uslovno ) , VELIKOMAKEDONCI koi ste proevropski nastroeni .... mozebi od srbija cevlite gi brisat Rusite , medjutoa od NAS MAkedoncite gi izbrisa i se uste gi brise sekoja edna bitanga od " prijatelskite " zemji na eu .... vprocem , Rusite kolku sto znam , ne pobaraa od srbija da go smeni imeto kako sto od nas toa go baraat nasite " prijateli " ......
|
|||
Внеси реплика | страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |