![]() |
|
Или си прв или втор ??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 11> |
Автор | |||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Брои само до два.. |
|||
![]() |
|||
neo_wmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
||
И женската знае бе. Сигурно брои кој си и по ред. |
|||
I love Daphne Millbrook.
|
|||
![]() |
|||
invader ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 442 |
||
само бог знае,
кој си! |
|||
在美居住和工作 ——快来参加官方举办的美国绿卡抽奖!
|
|||
![]() |
|||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
||
Pricina za lagata se samo tradicionalni rigidni razmisluvanja i vrednosti...od istata pricina i povekjeto mazi nema nikogas da ti kazat deka si im prva ili vtora
![]() |
|||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|||
![]() |
|||
rabani ![]() Сениор ![]() Регистриран: 02.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 490 |
||
ljubovta se regenirira, a ne se troshi so sekoja naredna vrska(barem za onie koi ne izgubile verba vo chovekot)
i vo ljubovta opshto se pochnuva od novo |
|||
DOAGA ISUS SO 200000 SVETII
ZA DA IM STAVI KRAJ NA SITE PROKLETII |
|||
![]() |
|||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
||
nice to be the first one...
![]() thanks
![]() |
|||
![]() |
|||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
||
Nine baby, ama ti si PRV....sto me prasuva
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
||
kolku si gi imala dosea, mache?
![]() |
|||
![]() |
|||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
||
Jas mislam deka maskite poveke se plasat od iskren odgovor
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
||
GO BARAM VISTINSKIOT ![]() |
|||
![]() |
|||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
||
se razbirame bibce...sea ne moze da me ceka nekoja mene za jas da i bidam prv i posleden...i taa e dusha normalno,si posakuva seks i se shto nosi edna vrska...jas zboram za mene licno,ne sum trcal po zeni nikogash i ne bi sakal i ta da go pravela istoto..ne sakam promiskuitet oti toa e za mene znak na golema slabost i nemanje samodoverba i nedostatok na minimalen moral...ne e se vo fintata,aj ke go izlazam soprugot/deckoto ili soprugata/devojkata..
|
|||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
![]() |
|||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
||
.................da tocno taka..........taka pravat..........tie sto se sexaat za pari.............no toa e druga filozofija.............znaci tuka zborime za prv vtor ili tret,,,,,,,,,,,a ne stoti............a i da si eve da kazeme 10ti.........a ona ti kaze 3 ke i veruvas??????.............znaci sve e do doverbata................
|
|||
![]() |
|||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
||
............ne moze da sakas tolku kolku sto vikas ti..........ljubovta nikogas nemoze da se istrosi..........sekoja nova ljubov e predizvik za sebe...........
znam deka toa smeta..............i mene licno mi smeta.............zatoa ke biras so kogo ke bides............imas moznost da biras neli............
|
|||
![]() |
|||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
||
a ako nekoj go sfatil seksot kako stavigo i izvadigo i aj na sledniot/slednata,mnogu se zaebal....
|
|||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |