|
Или си прв или втор ??? |
Внеси реплика | страница <12345 11> |
Автор | |
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу точно и исправно |
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...trista prikaski od samodoverba, do nesigurnosti se iznakazava, pak ne se dojde do sushtinata...
eve ja mislam deka iskrenosta vo sekoja vrska treba da igra golema uloga, za bilo sho...e sea...
...zasho curive krijat...
PS. malce da ve nasocham nakaj centarot na poentata
|
|
Pentakostalec
Сениор Регистриран: 11.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo Poimov "Seks: ima naj glupi temi na SVETOV
|
|
Одете мегу сите народи и создавајте од нив мој ученици крштевајки ги во името на Таткото, Синот и Светиот Дух
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
......ne e bitno koj si pored,,,....dali si prv ili vtor.......... bitno e da si posleden.............
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....!!!.....aloooo....eeeeeej..... |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i toa e bitno bibce koj si pored...ne bi sakal devojkami ili zenami da gi shirela nozete na koj shto ke stignela
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a mislam deka i na zenite im e vazno koja mu e po red na mazot.....kako za ednite ,taka i za drugite..moze gresham za zenite,eve vie kazetesi
|
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
............A MISLIS DEKA ZENATA ILI DEVOJKATA SIRI NOGI NA BILO KOJ??????.NE BE ZLATO VO ZABLUDA SI.............ZENATA SIRI NOGI SAMO NA TOJ STO ONA KE GO POSAKA...................A TOA NE E ISTO..............
|
|
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.............kako i sto kaza tuka nekoj prethodno............sekoj nov partner sexualen.......e nov predizvik i nesto novo...........a od toa novo mozes samo da naucis...........taka da.......sekoja nova partnerka na mazot e plus za nego....(i neznam zasto bi i smetalo na nekoja zena ili devojka)..sekoj razlicno go dozivuva i upraznjava sexot........dodeka kaj vas mazite ako zenata ima poveke od trojca mazi.togas taa e sto????............
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e dobro shto ako sakala taa 100 mazi....eve mene bi mi smetalo mnogu....ke mi rece nekoj od ljubov bilo toa...
aaa?...so sekoja naredna vrska ljubovta se troshi spored mene... |
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a ako nekoj go sfatil seksot kako stavigo i izvadigo i aj na sledniot/slednata,mnogu se zaebal....
|
|
|
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
............ne moze da sakas tolku kolku sto vikas ti..........ljubovta nikogas nemoze da se istrosi..........sekoja nova ljubov e predizvik za sebe...........
znam deka toa smeta..............i mene licno mi smeta.............zatoa ke biras so kogo ke bides............imas moznost da biras neli............
|
|
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.................da tocno taka..........taka pravat..........tie sto se sexaat za pari.............no toa e druga filozofija.............znaci tuka zborime za prv vtor ili tret,,,,,,,,,,,a ne stoti............a i da si eve da kazeme 10ti.........a ona ti kaze 3 ke i veruvas??????.............znaci sve e do doverbata................
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se razbirame bibce...sea ne moze da me ceka nekoja mene za jas da i bidam prv i posleden...i taa e dusha normalno,si posakuva seks i se shto nosi edna vrska...jas zboram za mene licno,ne sum trcal po zeni nikogash i ne bi sakal i ta da go pravela istoto..ne sakam promiskuitet oti toa e za mene znak na golema slabost i nemanje samodoverba i nedostatok na minimalen moral...ne e se vo fintata,aj ke go izlazam soprugot/deckoto ili soprugata/devojkata..
|
|
|
Внеси реплика | страница <12345 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |