|
ЗОШТО? |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 28> |
Автор | |
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се надевам дека ќе дојде еден ден кога нема да имам потреба од поставување на ова прашање... Зошто? Изменето од james dean - 06.Февруари.2010 во 19:01 |
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nekogas ZOSTO-TO ostanuva cel zivot ZOSTO , i podobro e taka, vistinata ne mora sekogas da se odkrie
|
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZOSTO PILETO JA POMINALO ULICATA ?
ova prasanje me progonuvashe mnogu dolgo vreme.Ne spijam..se znojam..vristam u son..se budam i placam.A togas od vedro nebo-primirje..Bas me briga.Jas ja preminuvam ulicata za da dojdam od drugata strana. ..I togas na net go naogam odgovorot,zasto pileto ja preminalo ulicata.Sega sum potpolno miren..vie? Изменето од Borjan - 28.Август.2008 во 10:30 |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"zoshto zaba nema ushi,
zoshto riba ne pushi, zoshto shtrk stoi na edna noga a mojata svekrva na nejzini dve" by Kili ne mi teknuva celata pesna a dobra beshe |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... кога сакаш да направиш нешто за некого - немаш времевата и пространствена можност.
Изменето од pagane - 30.Август.2008 во 16:19 |
|
An4i
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zosto mene mi se slucuva ova
|
|
...i taka sega princezite go baraat princot koj demek bil zaba i nekoja princeza trebalo da go bakne za toj pak da se pretvori vo princ...
Pred da go najdes princot, treba da baknes mnogu zabi :D |
|
nena34
Сениор Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zosto nemozam da najdam strana ili adresa , preku koi mozam da vidam koj me ima staveno na block na msn ????/
ako nekoj znae neka mi pise , fala vi |
|
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
|
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто понекогаш и возрасните прават детски работи...? Изменето од james dean - 06.Февруари.2010 во 19:02 |
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zosto sum tolku radoznala?
zosto po nekogas sum tolku tvrdoglava za nekoi raboti?
|
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е зошто де...и јас незнам..
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е зошто де... ќе морам до крајот на животот да живеам со тоа прашање... Изменето од james dean - 06.Февруари.2010 во 19:02 |
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...уште со колку зошто ке треба да живееме...ехееееее... |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zatoa!!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто од тринаестото ребро жена стана...
за да не д*пат во ребрa сега... е јбг.... Изменето од којсумјас - 20.Септември.2008 во 02:00 |
|
Внеси реплика | страница <1 1314151617 28> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |