![]() |
|
Дали постои вистинска љубов?? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 20> |
Автор | |
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Do nekade i se soglasuvam deka vistinska ljubov postoi samo vo bajkite.Pred se pocituvanje ,razbiranje,megusebno davanje,toa e neshto...ako postoi toa ke ima ljubov mada poveke bi rekla strast ili zelba da se bide zaedno.
![]() |
|
![]() |
|
BioHazard ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 7 |
NEEEEEEEEEEEEEEEEEE.... :)
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
abe postoi vistinska ljubov,ama problemot e dali ke ja najdesh...ako imash nekoja golema sreka,moze ke se pojavi nekogash,a tuka stoi i prashanjeto dali ke ja prepoznaesh i potoa dali ke ja zadrzish..
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Ne e vistinska osven ako filmot ne e napraven spored realna slucka,ama takvite obicno tragicno zavrsuvaat.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
" Umri maski "
![]() |
|
![]() |
|
jenny ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 144 |
DA. Postoi vistinska ljubov.
![]() |
|
Ljubovta e centar na Univerzumot
|
|
![]() |
|
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Постои,но многу е тешко да опстои.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Samo so dovolno pari i trpenie
|
|
![]() |
|
SLABICKA ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 46 |
POSTOI VISTINSKA LJUBOV.SAMO TREBA DA VERUVAS
JAS VERUVAM I BEZ LJUBOV NE MOZAM SEKOGAS I VO SE BARAM I GLEDAM SO LJUBOV ![]() |
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Se razbora deka postoi, samo toj ke ja najde sto nema da ja bara.
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ma postoi , so kje se nategame sea
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
tuka e nekade,koj ne ja nashol neka e bara.moze ke ja najde ako ima sreka golema...
|
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Abe fiksi...ne ti treba srekja za ljubov...srekja za loto
za ljubov ti treba objekt ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
abe mamicke ubo velish,ama i za toj objektot da ti se pogodi treba sreka..i to mnogu golema...
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |