![]() |
|
Шоуменот Боки Тринаесетка собра илјадници |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Автор | ||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
За прост народ - прости изведувачи... извинете на израз но оние кои уживаат да гледаат дебел газ во танга како се тресе пред нив за мене во најмала рака се прости...
|
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
![]() |
||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|
abe vakov takov boki si prajt paricki,i mnogu shto go pizmat ke pojdat da go vidat...iskreno ne sum ja gledal nekovata emisija dolgo vreme..na pocetok dva-tri pati ja gledav i mi beshe standardno balkansko klishe...sea ne go lici za licenje da se oblekuva ko zena ama toj si e golem i si znae....ako mu odgovara nemu togash neka si tera..koj saka da go gleda neka si gleda,nikoj ne moze nekogo da spreci i da mu go nametnuva svojot vkus....a mene mi e odvraten ko licnost,no mu se vosh*tuvam na hrabrosta...e sea ako se zemi deka hrabriot najverojatno e budala,i na boki mu fali nekoja shtica tro pogolema....
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
![]() |
||
Zajcef ![]() Сениор ![]() ![]() TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
|
Немам зборови...
Само ме интересира истото прашање што го интересира него-зошто си го мајко родила?!(она животно) |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
Боки треба да биде успиен за доброто на човештвото за да не се раѓаат како него веќе.
|
||
![]() |
||
Рокси ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
|
Тој си прајт концерти, простата раја го хранит...
Децата го гледаат неговото "шоу", ги слушаат неговите "песни" ( и општо сите с*ања по пинк и оние бугарскине)... РОДИТЕЛИТЕ ги носат на НЕГОВИ концерти.. му се ВОСХИТУВААТ! (само се чудам шо имат тука за восхит) И после се прашуваме каде ни отиде младината???? Аманте бе луѓе, свестете се! Тој не ја расипува младината, туку ВИЕ со тоа што го поддржувате (наменето за фановите на боки и сите кловнови на Пинк) |
||
Eternity is a mere moment.. just long enough for a joke!
|
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
од мтв требаше да ни дадат бесплатни карти, и сите одбија, сите до еден, барем 35 души
![]() ![]() |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
macaparket ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
|
Шо ќе ми се бесплати карти за тој будала??!?!?! Боље да ви даеле за некој асален концерт!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
UMRENI LJUGE UMRENI LJUGJE
NA UVO MI SE DERAT UMENI LJUGJE UMRENI LJUGE MNOGU GOMNA SERAT |
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
тоа ми беше и поентата ![]() однапред се си знаеа |
||
|
||
![]() |
||
macaparket ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
|
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE,abe kakva sramota e ova!!!
Za koncertov na boki tolku se izreklamiraa a za tose ko ni pola od toa da ne se krena.A imase troduplo poise luge od kaj boki!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
UMRENI LJUGE UMRENI LJUGJE
NA UVO MI SE DERAT UMENI LJUGJE UMRENI LJUGE MNOGU GOMNA SERAT |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
Поголем стадион јебига
|
||
![]() |
||
|
ова докажува дека боки колку и да ги дави сите и да се рекламира и не знам колку пари да има, никогаш нема да достигне слава како некои други личности иначе ја не бев, а и да сакав, немаше да можам бидејќи за концертов искрено довнав 3 дена предходно, а немаше карти Изменето од zabegan - 06.Октомври.2008 во 23:37 |
||
|
||
![]() |
||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|
не ги собра тој...........туку неговите гости
педер еден.. беден |
||
![]() |
||
THEPRINCESS ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
|
steta e takva svinja da odi po zemjata, nitu li4e na salam 4ovek, nitu nisto, publikata a sobraa negovite gosti oti nikade na drugo mesto ne moze da se vidat tie luge za tolku eftina cena, ali MU ISTE4I MANDATOT NA BOKI, kade e sega da go vidime, go nema, na ni edna tv ne go sakat, koj saka da ima kolega pe**r - nikoj
|
||
![]() |
||
|
едно не ми је јасно, кај го собра боки заедно со илјадници на стадион, не ли е малку мал за него?
|
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |