![]() |
|
Која песна ви се врти во глава.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 212> |
Автор | |
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...obrati paznju na posljednju stvar
zadrzi me u sebi osjecam da lutam kroz terase svijesti nesto se u meni dijeli ja te volim... |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...koj pat vodi...
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
ordinary world
Изменето од IQ - 19.Септември.2008 во 18:28 |
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
karolina-se lazham sebe
|
|
![]() |
|
![]() |
|
da be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Vetar se vezat nemoze...
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
I'm a looser babyyyy
so why don't you kill meee.... ![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Илјада ѓаволи,во мене разбуди
секогаш јас сум крив, секогаш плачеш тиии |
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
La del la del la del la del la del la del la del
la del la del la del la del la del la del la del la del la Apenas no puedo conseguirle de mi muchacho principal que el su amar es todo pienso que apenas no puedo conseguirle alrededor de mi muchacho principal es más que me atrevo a pensar alrededor La del la del la del la del la del la del la del la Apenas no puedo conseguirle de mi muchacho principal que el su amar es todo pienso que apenas no puedo conseguirle alrededor de mi muchacho principal es más que me atrevo a pensar alrededor Cada noche cada día apenas a estar allí en sus brazos No que usted la estancia no usted pone estancia por siempre y siempre y siempre y siempre La del la del la del la del la del la del la del la del la del la del la del la del la del la del la del la Apenas no puedo conseguirle de mi muchacho principal que el su amar es todo pienso que apenas no puedo conseguirle alrededor de mi muchacho principal es más que me atrevo a pensar alrededor Hay un secreto oscuro en mí no me deja trabado en su corazón Fíjeme se sienten libremente que la necesidad en mí fijarme permanece libremente por siempre y siempre y siempre y siempre La del la del la del la del la del la del la del la del la del la del la del la del la del la del la del la Apenas no puedo conseguirle de mi cabeza que apenas no puedo conseguirle de mi cabeza apenas no puedo conseguirle de mi principal... "Can´T get you out of my Head" -Kylie Minogue (samo spanskata verzija) ![]() ![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
I kao da je bilo nekad
i kao da je bilo tu Pod velikim svijetlim suncem, pod velikim svijetlim svodom... Ručali smo meso, glodali smo kosti dobrih životinja Mi imamo snage, mi imamo snage za još dan... EKV ![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
You can tell by the way, she walks that she's my girl,
You can tell by the way, she talks she rules the world. You can see in her eyes that no one is her Chi, She's my girl, my Supergirl. And then she'd say: It's OK, I got lost on the way But I'm a Supergirl and Supergirls don't cry. And she'd say: It's all right, I got home late last night But I'm a Supergirl and Supergirls just fly. And then she'd say, that nothing can go wrong, When you're in love, what can go wrong? And then she'd laugh the night turns into the day, Pushing her fears further along. And then she'd say: It's OK, I got lost on the way But I'm a Supergirl and Supergirls don't cry. And she'd say: It's all right, I got home late last night But I'm a Supergirl and Supergirls just fly. Then she'd shout down the line, tell me she's got no more time Cause she's a Supergirl and Supergirls don't cry. And then she'd scream in my face, tell me to leave, leave this place Cause she's a Supergirl and Supergirls just fly. She's a Supergirl, a Supergirl, She's sowing seeds, she's burning trees, She's sowing seeds, she's burning trees, Yes, she's a Supergirl, a Supergirl, A Supergirl, my Supergirl. |
|
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
rihanna-take a bow
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Го молам ноќва небото,да ми те врати...
|
|
![]() |
|
macaparket ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
|
|
UMRENI LJUGE UMRENI LJUGJE
NA UVO MI SE DERAT UMENI LJUGJE UMRENI LJUGE MNOGU GOMNA SERAT |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 212> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |