IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Ќе запалиме цигара?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Ќе запалиме цигара?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 195196197198199 1364>
Автор
Порака
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Статус: Офлајн
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2008 во 01:43
Originally posted by alan ford alan ford напиша:

kumooo,kade si
sakam da ti kazam nesto

...in hell...kaj sum...bev vo izvidnica...плазење

...and what's the news...?намигнување

Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2008 во 01:45
ah...pa pak za fifika jas...More kumo...go vide koga zaplaka dodeka ja peese "z`s si me majko rodila (a ne abortirala) ...Mi padna zal za fifika
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2008 во 01:48
...ne, def. toa ne e normalno...ama fino si prasha fifika, zoshto si me majko rodila...газење%20од%20смеење

.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2008 во 01:50
samo se prasuvam..koj bese polud..dali fifika dali tie sto bea da ja gledaat
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2008 во 01:52
...i jas istoto se prashav...no odgovor nemam...ona beshe razmena na ludilo...dvonasochno...глупчо
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2008 во 01:54
Originally posted by moira moira напиша:

...i jas istoto se prashav...no odgovor nemam...ona beshe razmena na ludilo...dvonasochno...глупчо

bogami..ko epilepticko ludilo da gi strefilo lugjeno..A Lila Debila ja vide li kako igrase...oh
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2008 во 01:57
kumo...leka nokj
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2008 во 01:58
...газење%20од%20смеење...lila debila i fifika ti vikam se par na decenijata...ti me negirash...смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2008 во 01:59
Originally posted by moira moira напиша:

...газење%20од%20смеење...lila debila i fifika ti vikam se par na decenijata...ti me negirash...смеење

a ne..jas toa nikad ne bi go negiral
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2008 во 09:24
.......lelee.....изненадувањеvratata od terasata otvorena na ova ladno......brrrrr.......плазење

...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
seka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 4418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2008 во 09:37
Originally posted by granny granny напиша:

ma utre kutija ronhill da me ceka....i da Seka...ultra da seзадоволствоke mora da castisнамигнување

grenny големо%20гушкањеголемо%20гушкање aj i za sledniov da mi prognoziras, na 02.10 imam povtorno голема%20насмевка... rezultatite od prviot seuste gi nemam, samo znam deka sum prosla голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка.... kutija ronhill imas na sigurno плазење
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2008 во 11:08
dobar jutar za site moi kompatibilni formati   
ajde kafeto i cigarata
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2008 во 11:13
...хелло компатибилен формату мој...трепкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2008 во 11:17
kumo...alwaus happy to see you...ajde kafeto samo sto go isporacaa

...starbucks...as usuall
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 195196197198199 1364>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 1,936 секунди.