|
Дали сме наследници на АнтичкитеМакедонци |
Внеси реплика | страница <1 5253545556 93> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne nego hani bani
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Ilirosss
Група Регистриран: 13.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 33 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не мора да викаш... за тебе сигурно знаеме... дека не си од Ацо наш!...
|
|
Ilirosss
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na koj aco mislis, aco shopov hahaaha, e od toj da imae poteklo ama od Aleksander Veliki,ncuk nikogas
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од Александар Македонски де - не се буни
|
|
neo_wmaster
Сениор Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде ке пробам да објаснам. На нашата територија т.н. Македонија порано живееле Македонци, а јужно од нас живееле Грчките племиња (Хелени). Е сега кога Рим завладува со Европа, ја завладува и Македонија. Во 7-ми век на територијата Македонија доагаат Словените. Е сега тие се испомешале со Македонците, ја земале културата на Македонците и почнале да се нарекуваат Македонци. Словените кои биле во денешна Грција се испомешале со Грците и ја земале нивната култура и се нарекле Грци. Така да ние сме потомци на Александар, зошто Грците се Хелени + Словени, а ние сме Македонци + Словени. Сега што се пронаогаат археолошки докази и Грците кажуваат дека се нивни е лага, зошто Македонија била до Индија. Е сега ке се постави прашањето "Зошто Индијците не се нарекуваат Македонци?". Дури и самиот Аце се нарекувал Македонец и на штитовите им пишува Македонија, а не Хелада.
|
|
I love Daphne Millbrook.
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шефе исправисе грците не се словени
|
|
Ilirosss
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene cudno mie toa sto vie se narekuvate stari makedonci a zboruvate slovenski jazik
zosto nie albancite ne zborime drug jazik osven ilirski ili grcite ne zborat na slovenski tuku na grcki ova e dokaz koj sto e |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ејјј шпоните збореле илирски виц на векот
|
|
Ilirosss
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za toa deka seuste zboruvame ilirski e dokaz toa sto deneska vo grcija epirotite seuste zboruvat ilirski jazik,a nie nemame problem da se razbirame so epirotite koi deneska ziveta niz cela atina i sebesi se narekuvat potomci na AKIL
|
|
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па ако не сме македонци-словени тогаш сигурно сме марсовци
|
|
|
|
neo_wmaster
Сениор Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe jas po doma si zboruvam staro makedonski , a samo na forumov za drugite da me razberat zborat slovenski. Abe begaj, sto ima vrska jazikot so nacionalnosta. |
|
I love Daphne Millbrook.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema,...nikakva!,...osobeno majchiniot,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pogolema glupost nemam slusnato
|
|
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
|
Внеси реплика | страница <1 5253545556 93> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |