![]() |
|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 189190191192193 1364> |
Автор | ||
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
aaaa ok
|
||
![]() |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
...ostanuva...antikorupciskata ke ja menuvame... ne mozat oni so nas taka... nie go izbravme...nie ke go menime... ![]() ... aj daj sega od nash*te... ![]() |
||
![]() |
||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
|
mammad a koj ti e "tatko" na opstinata ![]() ...znaes jas imam ocuv...tatko mi e vo zatvor ![]() trik prasanje-kade ziveam jas ![]() ![]() ![]() |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
![]() |
||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|
Каде ми е упаљачот?
![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
|
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
...aaaa ti se granicish so nas... ti si vo razvedenata od nas...onaa shto ne saka da ni plaka alimentacija...odnosno ne gi snosi dolgovite od zaednickoto ni ziveenje...vo ljubov i sloga...
![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
ah,mammad..pusta da e pusta da ostane,zeleznicka pruga sto ne razdeli
![]() ![]() Изменето од alan ford - 18.Септември.2008 во 22:34 |
||
|
||
![]() |
||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|
Мичо ми даде зипо,ама ланецот тесен ми го скрои па неможев околу врат да го носам
![]() |
||
![]() |
||
da be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
|
ц
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
ај сеа...стипса...па зипо ми даде...сега за еден ланец проблем ли ќе правиме
|
||
![]() |
||
|
... nalet vie siraci...pa i nas siraci sakaat da ne ostavat...
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|
........dajte zapalka .......ako moze
![]() |
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
srcko ![]() ![]() ![]() ![]() bidejki sabajlevo ne ispivme...eve go cuvav u friz ...only for you ![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 189190191192193 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |