|
Архангел |
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Автор | |
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Архангел-Војна
Тоа е темница која голта се што е живо во тебе и во мене. често се прашувам, што може човек против лудост, глупост и суета? Таа е одраз, таа е ехо на нечии трауми. војна е девојка која нема милост ниту за еден свој љубовник. Ние бевме, ние сме само послушни деца, построени под знамето. И се што бевме, бевме само во нашите срца, болни од илузии. Гледам идол на ѕидот, гледам насмеан крвник во неговата прегратка ќе заспиеме сите. Ако можеш да се разбудиш, застани гол пред смртта таму кај што нема Господ Бог, само потреба да веруваш. Една од моите омилени. Изменето од Zajcef - 10.Септември.2008 во 22:18 |
|
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
|
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
definitivno najdobriot makedonski rock bend ever.
inaku kolku so razbrav svirele godinava na pivo fest vo belgrad i svirele novi materijali,a isto taka znam deka imet album koj so e recisi gotov,samo zaglaven e zaradi to so nemet pari da go izdaet(mnogu jasno site pari od sponzori odat na elvir mekikj,jovan jovanov i ostanatiot sunt od makedonija).da se nadevame deka ke se sredat rabotite,ili da se organizirame site fanoj da soberime pari i da go pomognime proektot |
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
Рокси
Сениор Регистриран: 06.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи вакви работи како ме нервирет... само ср*ње музика финансираат, а квалитетот го забораваат
Затоа изумира македонската рок и метал сцена... |
|
Eternity is a mere moment.. just long enough for a joke!
|
|
grunge_girl
Нов член Регистриран: 25.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 26 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
arhangel.......... gi lubam
nojot omilen bend .... gi slusam ama bas sekogas bez razlika na toa kako se custvuvam ke re4e nekoj depresivni teski ova ona mene mi se za sekoja prigoda koa sum tazna se sozivuvam so nekoi tekstovi koa sum srejkna pak se sozivuvam so nekoi tekstovi i seto toa proprateno so kvalitetna melodija :D Ednostavno neli ... prekrasni se |
|
all this pain is an ilusion....
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od ARHANGEL se mi e omileno ,no ako moram da izberam eden stih,definitivno bi se resil za onoj od "Razgovor bez Smisol" zvuci neverojatno
"..jas stvarno nemam potreba da spijam so tebe... Ova e razgovor bez smisol... Изменето од alan ford - 18.Септември.2008 во 12:18 |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PREVEZ
Ja zagubiv mokta odam so temen prevez na srceto ova sto go gledam ne e vistina kolku e studeno! Vo tvojot svet bez ljubov, se ke se prestori vo smrt i se pocesto toa te raduva nema da mozes nikogas da bides moja potreba i kolku da me mrazis ke bide zaludno ponekogas ljubovta e sovrseno cinicen ubiec tolku potreben lazen odgovor samo za mig ke poglednam tolpa luge obicna ovde nema nisto, nisto sto mi e potrebno Изменето од alan ford - 18.Септември.2008 во 15:43 |
|
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ARHANGEL - LUNA
Kako si , koj e toj nemir Opisi go, ako mozes Doaga kako magla Nema strav, lice vo lice Mojot dom e taka blizu Smiri me do polna stama Rasturi se, mudra glavo Nema strav, lice vo lice Tisina Zar ne gledas tugi lica? Silen zrak od polna luna Doaga, presekuva Prvpat nok so devet senki Odlepeni od svojot mrak |
|
|
|
Jorj98
Нов член Регистриран: 14.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да не знае некој каде да ја најдам
снимката од unplugged снимката од 1993 година ? Сум ја чул само Сениште и тоа од Македонски документ двојката, мислам. |
|
Black_girl
Сениор Beauty in Darkness Регистриран: 12.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дефинитивно најдобро нешто што и се случило на македонската музика досега.
|
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ристо вртев,ама----->
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дефинитивно се согласувам...
|
|
Предраг
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Heart Core!!!
|
|
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ama ne te dobiv(najdov) eden od najdobrite nasi bendovi |
|
respect my authoritaaa
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Архангел, уникатни, необични и ужасно Депресивни(за мој вкус) затоа не сум можела никогаш да ги слушам. Сепак, секоја почит до нив.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |