![]() |
|
Колку СМС‘и... |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Автор | |
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 18.Септември.2008 во 13:56 |
ај сега да видам кој колку типка на Мобилниот
![]() Изменето од seka - 18.Септември.2008 во 13:57 |
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
5-10....mesecno
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
различно секогаш...........ама 1 - 2 се сигурни во денот
|
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
не пишувам често
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
uffff tesko prasanje....mnogu
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
poznato mi e od porano
![]() ![]() |
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Pa somislis so kogo pisuvam tolku
![]() |
|
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
retko, zavisi od denot t.e. od potrebite...moze denes i 10 da napisham, moze i niedna.
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
jas sum frik za sms i mms....se slucuva da preteram mnogu nekogas ...ama
![]() ![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Па ретко пишувам најмногу една до две пораки, мака ми е да пишувам , за 4 денари ќе зборувам една минута и ќе се разберам повеќе отколку да пишувам порака.
Изменето од Flix - 19.Јули.2009 во 17:43 |
|
![]() |
|
DRIFT MASTER ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 44 |
samo 2 mene rekord e da pratam 4 trosam po 20 denari mobilniot go imam samo za slusanje muzika z niso drugo.
|
|
DRIFT
|
|
![]() |
|
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Е па земиси ипод тогаш зошто ти е мобилен. |
|
![]() |
|
DRIFT MASTER ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 44 |
So ke trosam pari koga veke imam eden+mobilniot go koristam onaka koga ke mi se isprazni i podot so znaci eden den ova drug den ona taka malce razlika da ima a mobilniot mislam da i go dadam na sestra mi i taka i treba . Изменето од Flix - 20.Јули.2009 во 00:10 |
|
DRIFT
|
|
![]() |
|
LSFC ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 1004 |
Mnogu e otnositelno tao prasanje.seki den e razlicno.I sepak koga imav prijatelka megju 8-12 sms-i na den.Sada koga sum sam nepisuvam nisto
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |