|
ПРЕГОВОРИ ЗА ИМЕТО - 1 |
Внеси реплика | страница <1 2324252627 256> |
Автор | |
majmunce
Сениор Регистриран: 13.Септември.2008 Локација: Somalia Статус: Офлајн Поени: 154 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а бе оној србинот е малку глуп. ама ај, баш ме брига.
|
|
не се плашам, стори се чучулига
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Може, може.. а смее ли...???? |
|
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам да ви одговорам на тројцата (зајчеф мајмунче и којсумјас)
Името на државата не се менува туку така туку треба да размислат Елините за таа промена на името.И не сакам да навредувам никого заради тоа име. Преговорите ги водат и претседателот и премиерот а не само премиерот. |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e sega , vednas posle ovaa izjava na G- not ali , vednas mi e polesno i denot poubav ......
|
|
mileg
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mileg ... a zosto ti preci tolku izjavata na ahmeti ? ...... kolku razbiram , veli deka go poddrzuva premierot vo nastojuvanjata za zacuvuvanje na ustavnoto ime .... za razlika od bandata na brance koi vednas bi te sitnale i tebe dokolku imas nekakva kotizacija na berza
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a prikaznata za volkot vo jagneska koza....
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a sto ako na volkot mu opadjaat zabite poradi karies pa poubavo mu e vo jagneskata koza ........
|
|
mileg
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не сакам да одиме оф топик.Ахмети самиот си рече дека ќе се борам да влеземе во НАТО и ЕУ но не под уставното име.Значи тоа излегува дека Ахмети е предавник.
|
|
K7
Група Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 65 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne znam sto se glupiraat...i nie i grcite...ne mozam da svatam kako mozat da bidat tolku prosti.
|
|
K7
Група Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 65 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
spored mene prasanjevo za imeto e banalno i ednostavno nepotrebno...no sto da se se pravi koga lugjevo na planetava ne se dovolno sozreani za da go razberat toa
|
|
mileg
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
K7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a ovie nasive treba da se osvestat i da gi prekinat pregovorite ne za da i pokazat nekakva sila na grcija ili nesto slicno tuku za da ne se dekoncentriraat vo razvivanjeto na zemjava.
|
|
K7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znam deka ako nie im trebavme togas se ke napravea za da ne primat...nie ne treba da gledame na toa da ne primat zatoa sto ako oni ne sakaat nisto od naseto stremenje da ispolnime se za da vlezeme vo eu.sega zasega ne ni trebaat.
se ova e del od edna globalna politika...pa mora da gledame posiroko za da mozeme da opstaneme |
|
Внеси реплика | страница <1 2324252627 256> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |