![]() |
|
Дали е до мене или до околината....?! |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 8> |
Автор | |
Astra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
до двете
|
|
What you see,hear and feel is not always true.
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
До двете работи е.
Имено, некои работи зависат само од нас и треба да го извлечеме максимумот од нив, да го сториме она што можеме да го сториме самите и на тој начин да си го разубавиме животот себеси и на блиските.
Но постојат и нешта кои неможеме да ги промениме, но во тој случај треба да го промениме нашето гледиште врз нив, да ги прифатиме и слично...Затоа и ни служат нашите одбранбени механизми, нели?
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
pred milioni godini covek stanal proizvod od okolinata
sega okolinata e prozivod na covekot kakov e covekot takva e i okolinata ne e obratno |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Astra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 297 |
dvete raboti vlijaat edno na drugo
|
|
What you see,hear and feel is not always true.
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Цел живот мислев дека е до мене... за на крајот да сватам дека е до околината... Вака звучи многу препотентно и егоистички.... а? ![]() Не.... се шалам... едноставно не си одговараме со околината... ![]() ![]() ... Да погодувам кој... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Koga mi se slucuva nesto loso, a seuste ne znam, se e taka mrtvacki tivko.
Изменето од zbunet - 11.Септември.2008 во 13:12 |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Site si go zemale delot...i jas i okolinata
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Ne mi e jasno..site se cudat na okolinata..a i tie se necija okolina..i niv nekoj im se cudi..
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Ма до околината е... јас сум си во ред... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Светот е подобар....затоа што....
јас се чувствувам.....добро......
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...do mene e..! i sega sto.... ?
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Do nekoj od okolinata e.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
секогаш е до човекот...
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Atmosferskite uslovi voopsto ne gi zabelezuvam, samo kretenskite
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |