|
Kолку сте се промениле |
Внеси реплика | страница <1 89101112 18> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Stravot e dobar ucitel koj ne tera da se menuvame. Koga prostakot ke ne opcue nie se budime, se borime ili begame zosto zaspanata princeza e dosadna vo svojata samobendisanost i ceka nekoj da ja sozaluva. Ponistuvanje na samobendisanosta e karta za besprekornost. |
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
........od koga znam za sebe...pa se do sega...mnooogu...
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa... sekoj se menuva vo tek na zivotot, so sekoe iskustvo, so sekoe novo prijatelstvo... mislam deka toa nisto ne e posebno! Kako bi bilo covek cel zivot eden te ist da ostane? NE e mozno, sto poveke go ziveeme zivotot toa poveke se menuvame, no toa ne znaci deka go menuvame karakterot
|
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
site nie se menuvame so tekot na zivotot,samo DETETO vo nas ostanuva isto,nepromeneto i spremno za igra,prgavo i temperamentno i sekogash spremno da zivee vo svetot na fantazijata i svoite sonishta.
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....vo karakterot mislam deka ne mozeme mnogu da smenime......tie sme ,sto sme ,no sekoe zivotno iskustvo,dobro ili loso ,ne pravi da sme pozreli.....
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
Astra
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 297 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
многу, суштината ми е иста, но сепак се менувам во одреден степен
|
|
What you see,hear and feel is not always true.
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toa sto bevme pred edna sekunda, veke ne sme.
|
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gi gledam ljugeto okolu mene(nivnite karakterni osobini,nacinot na koj sto go ziveat zivotot)....
Toa sto mi se dopaga,a jas ne go poseduvam go vmetnuvam vo mojot zivot,toa sto ne mi se dopaga,a stanuvam svesna deka i jas go poseduvam go isfrluvam nadvor od mojot zivot.Nekogas gledam raboti kaj drugite ljuge koj mi se dopagaat,a istite gi imam i jas,tie gi zadrzuvam. Suma sumarum konstantno se menuvam na podobro.I toa e proces koj sto ke trae dodeka postojam. Promenite se i mnogu pozelni ,zatoa sto bez promeni nema razvoj t.e progres. |
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa koga bi se poglednal vistinski,
ne bi se prepoznal. |
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Promeneti mi se mnogu stavovi.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нашето јас не е непроменливо... Секој ден треба да го ствараме и храниме... Некои свои особини да отфрламе,а други да создаваме.... Изменето од james dean - 08.Февруари.2010 во 14:32 |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се менувам на полошо, го губам и она малку допадливо што го имав
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па веројатно сум се променила.ги гледам луѓево околу мене и се чудам ,до мене е или до нив?
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Astra
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 297 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas se smeniv mnogu
|
|
What you see,hear and feel is not always true.
|
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |