|
Дневник со Латас |
Внеси реплика | страница <12345 14> |
Автор | ||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...То ми је ..у крви.......... ......
|
||
devil6
Група Регистриран: 21.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 62 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
леле Латас............ дај не ме терај да почнам, не знам од каде.
Вестите на сител содржат 3 дела кои не ги испуштаат ни случајно 1 кој кого убил, кој се обесил, каде имало сообраќајна несреќа, кој од кој спрат се фрлил и се друго најцрно што може 2 Грујо вака, Грујо онака, тој е супер, инвестиции, се ни цвета со ВМРО... а овде секогаш има и дополнително нешто како - егејците, егејците, егејците, Грција е крива за се, егејците, егејците, името, егејците, медијаторот Нимиц.......... и последно но за Латас најважно 3 Црвенковски олош, Глигоров антипатриот, Заев е виновен,......... П.С. Да не бидам сфатен погрешно, лично немам ништо против егејците и се надевам дека нивниот проблем ке се реши во нивна полза ама ми скисна секој ден само тоа па тоа па тоа. секоја тема завршува со егејци и Грција Изменето од devil6 - 17.Септември.2008 во 05:55 |
||
devil6
Група Регистриран: 21.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 62 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а за србизмите и другите неправилности со кои се користи излишно е да се коментира
јас не зборувам баш сјајно стандарден македонски јазик, но бар не сум новинар и спикер на вести, па срамота е |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...nekojpat i zad "rogatiot"... koga mu vrzuvaat grmushka na opashkata... ... |
||
Равногорац
Нов член Регистриран: 03.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
вести на кој само малоумен им верува
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
EEEEE GO OBOZAVAM COVEKOT,NEMA GAJLE OD NIKOJ I NISTO.SEKOJA DEN GLEDAM VESTI AMA KOGA E LATAS VODITEL SUPER SE.......
|
||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa nema gajle vo momentot..partijski opredelen 100%...takvi vesti ne mozat da bidat realni..nikako |
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
Cinik
Група Регистриран: 24.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
е што не ви се допаѓа кај него?
само напред, брат |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Доаѓам денес од работа...малку уморна...малку нервозна....
и го пуштам телевизорот.....и таму....ДНЕВНИК СО ЛАТАС........
И умор и нервоза...моментално...исчезнува............
|
||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ah,blashka,blashka luda si,majke mi |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сигурно и убаво ти дојде а?!Боже... Единственото нешто што мене ми иде во вакви моменти е нагон за повраќање и самоубиствени тенденции! |
||
maestro13
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добро бе, сега вечерам и гледам Дневник со Латас.
Кога има вести со Латас, забележувам дека прилозите се најнезастапени, а преовладува самиот тој со тоа што се обидува да ни наметнува сопствени мислења. |
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
вечерашниве вести Латас ги заврши со една ,,мудра изрека,,...не знам кој му ја смислил-,,надвор е влажно...онаму каде е влажно,таму е живо,, |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....Да убаво ми дојде............а тебе...ако не ти беше убаво.....
...........ЗОШТО ГЛЕДАШЕ..............
|
||
Внеси реплика | страница <12345 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |