|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 14961497149814991500 1869> |
Автор | |||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
marija, ama uste e bolan, gripzna
a i pravo da ti kazam, loso vreme e
deteljubi nasekade
|
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
......ma ne mu davaj..... .......
|
|||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne za toa treba samo red da cekas, ako e zafateno
eeej, nemoj slucajno na ulica..
50 evra kazna, bilo za malata bilo za golemata
|
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
nema poveke mirovna misija
moja greska
|
|||
s.r. Dzaki |
|||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ke i kupam mastiki
neka dzvaka
|
|||
s.r. Dzaki |
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...good morning...
|
|||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
.......miliçkaaaaaa
.......dobro utro......
|
|||
|
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...maco moja...
...se smrzna...a...? |
|||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
me primate vo vase drustvo?
|
|||
s.r. Dzaki |
|||
Delicia
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
......se smrznav mila.....nema koj da me stopli denes.....ke treba da se strpam malku....
|
|||
|
|||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
o, zaboraviv da ve pozdravam
dobar deeeeeeeen
|
|||
s.r. Dzaki |
|||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
hello...rano ste stanale
|
|||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...ushte vo 8...
...kaj si ma granny... |
|||
Внеси реплика | страница <1 14961497149814991500 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |