|
Бумбар и слободата на говорењето |
Внеси реплика | страница <1 23456 14> |
Автор | |||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ochigledno,...nemate pojma vie,...shto e sloboda na govor!
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
... abe narodot ne se luti...shto ke poskapi strujata...greota se onie Avstrijcite.... ako kaj nas ne se zbogatat...kade? |
|||
maestro13
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
подобро кажано „господине Пепи, па како сте??„ |
|||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
glavna maskota na bumbar |
|||
KAROLIN
Сениор Maкедонско девојче Регистриран: 28.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ama sega BUMBAR e edisnstven GLAS na narodot
JANKO nikoj ne go gleda zaso nikoj i ja nema taa NASA tv, taka da BUMBAR samo ostanuva |
|||
maestro13
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ма каков бумбар, каков јанко, сите тие се глупи емисии (читај: водителите) а посебно и нивните газди |
|||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne se site glupi, Robert e super |
|||
maestro13
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
кој е роберт па сега?? |
|||
isus
Нов член Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 26 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
vo drugiot tvoj forum kazav deka so vakvi idioti kako tebe ne razgovaram.slobodno mozes da ne gi gledas toa tvoe pravo kako makedonec |
|||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Robert , zdravo Makedonijo sekoj den na kanl 5 od 7.30 |
|||
maestro13
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ааа тој ли?? епа и мене ми се допаѓа тој како води. не реков ништо лошо за него |
|||
devil6
Група Регистриран: 21.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 62 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Бумбарката е закон бре... емисијата е одлик на демократијата. Каде на друго место може некој да се јави и да си каже слободно: Црвенковски да се обеси, Киро да умре, Шиптари, изроди,...... и бумбарката пак го остава да си се докаже, нема смисла да го прекине така кога не поминале 60 секунди
Море нема да го прекине!!!??? Па како нема да го прекине ако каже и: сител се вмровци, емисијата е тапа, таа твојата партија или било што лошо за вмро, таа веднаш го исклучува затоа што овде завршува демократијата и слободата на изразување |
|||
devil6
Група Регистриран: 21.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 62 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
баба ми е редовен гледач на емисијата, а тоа кажува многу
|
|||
maestro13
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
како прво зашо со навреди?? никој немам навредено, само кажав емисијата не ми се свиѓа, и секој има право на форумов да каже дали емисијата му се СВИЃА или НЕ. и кој е тој друг форум?? Изменето од maestro13 - 17.Септември.2008 во 09:37 |
|||
Внеси реплика | страница <1 23456 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |