|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <12345 525> |
Автор | |
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Љубовта е чудна или љубиш или те љубат
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Heaven help the heart,that lets me inside Heven help the one, who come in my love- Lenny Kravitz |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Ana^^
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I Can't Remember Anything
Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream this Terrible Silence Stops Me - metallica - one |
|
MeSs WiTh ThE BeSt,DiE LiKe The ReSt!
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
When the last moon is cast over the last star of morning Изменето од blue |
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Here's the last toast of the evening, here's to those who still believe
All the losers will be winners, all the givers shall receive Here's to trouble-free tomorrows, may your sorrows all be small Here's to the losers, here's to the losers, here's to the losers Bless them all! Here's To The Losers - Frank Sinatra |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
Dogi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Then I was thirty-five it was a very good year
It was a very good year for blue-blooded girls Of independent means, we'd ride in limousines their chauffeurs would drive When I was thirty-five It Was A Very Good Year - Frank Sinatra |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Blue moon you saw me standing alone, without a dream in my heart, without a love of my own....... |
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
We´re too young to reason |
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јер ти и ја морамо да пробамо
да спавамо под небом и по ватри ходамо У колима без таблица уз песму свуд по свету путевима лутамо Једемо где стигнеме и баш пред пуном плажом голи да се скинемо....ФЛАМИНГОСИ |
|
kafka
Сениор Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 3595 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tell me how am I supose ti live without you ...
...Michael Bolton |
|
трократен победник на трките и еден од основачите на форумот
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Stars shining bright above you
|
|
Pravoslavie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I can't liiiiiive, livin' this without youuuuuuuu I can't giiiiive, can't give any moooore Maria Carey |
|
Да погледнеме околу нас, таму има МНОГУ СТРАДАЛНИЦИ. Да им помогнеме!
Оди на подфорумот Хуманост на дело Запамети, ЉУБОВТА ДЕЛОТВОРИ!! |
|
Dogi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пак јас и пак Френк Синатра
I found my love in Avalon beside the bay, I left my love in Avalon and sailed away. I dream of her and Avalon, from dusk till dawn And so I think I'll travel on To Avalon. Avalon - Frank Sinatra |
|
Јас сум мајстор!
|
Dogi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I was five and she was six
We rode on horses made of sticks I wore black and she wore white She would always win the fight Bang bang, she shot me down Bang bang, I hit the ground Bang bang, that awful sound Bang bang, my baby shot me down Bang Bang (My Baby Shot Me Down) - Frank Sinatra Written by: &nb sp; Sonny Bono |
|
Јас сум мајстор!
|
Внеси реплика | страница <12345 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |