![]() |
|
FENIX-ЗАСЕКОГАШ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 165166167168169 2116> |
Автор | |
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nikoj ne kaza koj i sto i kako svatil ...
vazno e deka sekoj eden koj tuka nesto pisuva
ceni deka taka i ce ostane
ne e ubavo da se vrsat korekcii bez soglasnost na avtorot na postot ....
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Jas sum bila mnogu tolerantna izgleda..dosega...
Ama od utre druga pesna..... Ne zasluzuva nikoj povekje da bidam fina... ZALAM |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
“во срцево...имам тетовирано...ееееден пост...“ ![]() ми текна сега на трифунче и како го заебаваа на еднооки со песната ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
ama zosto se lutis ?
pa neli sajberizmot e nesriozna rabota?????
zosto tolku seriozno svacas ?????
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Miki...
nE ZNAEV DEKA SI ADVOKAT NA DJAKONDO... Bolji izbor e ON SAM da se brani..ne preku TEBE |
|
|
|
![]() |
|
Ti mnogu serizono napagjas Miroslave...
Vprocem ne si involviran vo nisto.. neznam zasto tolku TE TANGIRA TEBE SETA OVAA SITUACIJA... |
|
|
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
можда џаки го хакнал мики па сеа си игра к*рташак
|
|
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Ova veke stanuva pateticno...Jas zaminuvam...cao...
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
me tangira toa sto sekoj si zema za pravo da menuva sto i kako saka ...
ne znam sto se obiduvas da aludiras ....
samo ne go svacaj sajberizmot tolku seriozno ....
i barem obidi se da moderatorskoto pravo go ispocituvas vo dozvolenite granici ... Изменето од miroslav_g8 - 17.Септември.2008 во 09:42 |
|
![]() |
|
лафиј не ме оставај сам сега...само јас пробувам овде со заебанција да свртам тема
додуша никој не ме зарезува ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
eve Iziie , jas te slusam
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Miki
ne komentiram povekje... BTW Jas se izviniv javno...ok??? I mislam deka e kraj na diskusijata |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 165166167168169 2116> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |