|
Лига на шампиони |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | |
Maro
Сениор Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 25.Ноември.2005 во 12:03 |
Претпоставувам гледате лига на шампиони, кој ви е фаворит за титулата и кој мислите дека ќе игра во финале? |
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Убаво би било Барселона - Милан, а?
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
Maro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ne sum bas siguren deka milan so vakva losa forma kje idat u finale.
Mnogu se stari site od milan treba da se rekonstruira cela odbrana, prv
maldini da go brkaat-kamen e, pa stam, serginho. ja mislam chelsea,
juve, barca, lyon nekoj od ovie tima vo finale ili site 4 vo polufinale
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas mislam Milan, Barselona, Lyon i Chelsea... tie da bidat cetirite ekipi sho ke ostanat na kraj vo polufinale
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
mACEman
Нов член Регистриран: 08.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
real madrid e ZAKON
|
|
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma kakvi REAL zato barsa gi zdrobija, barsa ke tepat i vo liga na samponi
|
|
Точачиња.
|
|
chili_boy17
Нов член Регистриран: 10.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e pa vaka sea ja kao expert za liga na sampioni ke kazam deka i ovaa godina ke tepa nekoj sasav tim kao sto bese na primer liverpool ili portoali ipak ke vidime!a barca-chelsea mislam deka barca ke idat dalje deka oni izgubija od niv proslata godina!isto zavisi i od so koj se pagas u grupa mnogu eve kao na prime r inter 100% ke ide dalje so e mnogu pogodno za niv!
|
|
White Eagle
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 182 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бате бе,Chelsea и Barselona пак во првото коло паднаја,па еден од нив мора да испадни.Абе Chelsea сигурно ќе победи |
|
Ако ти е лошо ич не се грижи,утре ќе биде полошо.
Ако си среќен ич не се сеќирај,ќе помине. |
|
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako ne
|
|
Точачиња.
|
|
Maro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако ако, заборавајте ... ќе видите кој е тимот на сезоната... ЈУВЕ. Подобар скор и од Челзи имаат... сеа Фиорентина беа жртви... 4-1 дел пиеро хат-трик - у ваква форма не бил од 1998, ама затоа е тука златан и трезеге |
|
masina
Нов член Регистриран: 14.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
izgleda Chelsi uste ne go znaat ronaldihno ke go zapoznaat koga na cheh ke mu recne tri gola po red
|
|
manifico
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Navistina steta za finale pred finaleto!!! Sepak moj favorit e BARCA!!! Ne za drugo sepak mozebi imaa los start sezonava ama odi sopri gi sega!!! Chelsea down momci SORRY!!!
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Mileman
Група Регистриран: 12.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DA BE DA 3 KE SE , A NE VIKAS 10 KE SE , POJMA NEMAS, NE SE ZBRKA U LONDON. REAL MADRID CHAMPIONS |
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Napnati teski utakmici ke imame vo Vtronik i Sreda!!! spored mene najinteresen duel ke mi bide Werder Juventus!!!! E sto ke mi bide milo da gi vidam tie supacite od Juve da gubat!!!! Bre bre!!!
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |