IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - И за Тирана, Македонија е БЈРМ!!!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

И за Тирана, Македонија е БЈРМ!!!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 6>
Автор
Порака
DelijaSkopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Статус: Офлајн
Поени: 1580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2008 во 16:18
Што ме интересира што сме биле за Албанија...!!! Ич не ме заболе... Тие зе мене се никој и ништо .... и ај да не кажам што...

Изменето од Анастеа - 03.Август.2009 во 01:20
"ОСУМ ИПОУ ИУЈАДИ ВУЃЕ..."
Кон врв
majmunce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Септември.2008
Локација: Somalia
Поени: 154
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majmunce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2008 во 16:30
за аљбанија сме фиром отсекогаш, не од денес. тие не не признале под уставното име! многу многу ми е мака што толку многу им се дава тука кај нас. требаше само едно да им се даде ...

Изменето од Анастеа - 03.Август.2009 во 01:20
не се плашам, стори се чучулига
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2008 во 16:33
zarem taka so edinstvenata " prijatelska " zemja vo opkruzuvanjeto vo koe se naodjame ? ......
Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2008 во 16:33
Poloso od domasni predavnici nema, taka da Albancite gi razbiram , si imat svoi interesi kako drzava i kako narod.
A sto e so t.n. Makedonci za koi seuste sme FYROM i koi vo FYROM ne prekrstija.
Sto ke kazes za niv.
Кон врв
majmunce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Септември.2008
Локација: Somalia
Поени: 154
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majmunce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2008 во 16:38
посакувам да имав барем 18 години кога нашите не прекрстија во фиром, посакувам да разбирав тогаш колку што разбирам сега, па на сите еден к*ршум во глава да им свирнев
не се плашам, стори се чучулига
Кон врв
Pacifist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јули.2008
Локација: Switzerland
Поени: 1618
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2008 во 18:07
Originally posted by alan ford alan ford напиша:

bas me zab*le za oficijalniot stav na Albanskata Vlada...more zatvori im ja granicata...spreci razmena na roba...i koj gi vrti
pa kaj ke idete be sirotinja posle
samo bugariaj ke vi ostane
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related
Кон врв
гoстин Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Февруари.2008
Поени: 7557
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2008 во 18:10
Ic ne me interesira za albanija sto sme...koj gi prasuva niv...

Кон врв
DelijaSkopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 1580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2008 во 19:28
Со Албанија би направил само еден голем договор...

РАЗМЕНА НА НАСЕЛЕНИЕ...!!!!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2008 во 19:31
Originally posted by DelijaSkopje DelijaSkopje напиша:

Со Албанија би направил само еден голем договор...

РАЗМЕНА НА НАСЕЛЕНИЕ...!!!!!!!
kako toa???
bidi pojasen!

Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2008 во 19:32
Нели Љубчо беше нетокму и сите рипнавте и сеуште рипате кога ке се спомене тој "непристоен предлог"....?!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2008 во 19:38

Корегирано соопштението од Тирана

МИА    
16.09.2008 17:17

Албанската Влада го корегира претходно издаденото соопштение за средбата на премиерот Сали Бериша со македонскиот вицепремиер Абдулаќим Адеми во кое Република Македонија беше ословена како ПЈРМ.

Според медиумите во Албанија, по реакциите и коментарите дека дека се работи за „менување на к*рсот на Бериша кон Македонија“, албанската верзија на соопштението е корегирана и на неа сега стои - заменик претседател на Владата на Македонија.

Албанија е меѓу првите земји кои ја признаа Македонија, но под референцата ПЈРМ.

dali ste zadovolni sega
barem tie gi priznavaat greskite iako ne se dolzni da go pravat toa

Изменето од nema sto - 16.Септември.2008 во 19:38
Кон врв
Vladimir88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Регистриран: 20.Декември.2007
Поени: 4349
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2008 во 19:39
Originally posted by moira moira напиша:

Нели Љубчо беше нетокму и сите рипнавте и сеуште рипате кога ке се спомене тој "непристоен предлог"....?!!!!

Така де, до вчера го правеа гомно Љубчо сите поради предлогот за териториите, сега сите се согласуваат со Љубчо, што народ ќе бевме у п.м.
Ние сме продадени души...
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2008 во 19:40
@nema sto :

...самиот се демантираш:

..."Албанија е меѓу првите земји кои ја признаа Македонија, но под референцата ПЈРМ"...

Албанија ја нема признаено Македонија под нејзиното уставно ИМЕ!!!

Изменето од moira - 16.Септември.2008 во 19:41
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2008 во 19:43
Originally posted by moira moira напиша:

@nema sto :

...самиот се демантираш:

..."Албанија е меѓу првите земји кои ја признаа Македонија, но под референцата ПЈРМ"...

Албанија ја нема признаено Македонија под нејзиното уставно ИМЕ!!!

koga nie sme prifatile da se vikame taka da ne sakas albanija da se pokaze kako "poumna"
mal e brojot na drzavite koi ne prifatile pod ustavnoto ime

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 6>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.